SPRÅKRESA?

2010-01-31 @ 19:23:17
Är det någon utav mina läsare, eller någon utav era kompisar som varit på språkresa? Jag är grymt sugen på att åka och behöver tips och ideér. Var det bra, dåligt, tråkigt, spännande? Var det värt att åka eller ska jag bara lägga ner allt?

Help me out!

amanda

I'M NOT THAT KIND OF GIRL, WHO GIVES UP JUST LIKE THAT

2010-01-31 @ 11:53:34
Vaknade för en timme sen ungefär, och är så himla hungrig! Känner mig som en varg, eller som en björn som inte ätit på en hel vinter. Så jag lär leta på någonting att äta snart innan jag avlider.

Men det värsta är ändå att jag verkligen inte har någonting att blogga om längre. Jag skriver bara någonting ändå så bloggen inte dör ut helt. Så ni får räkna med att det troligtvis kommer komma några riktigt usla inlägg framöver, men det är också smällar man får ta.

Ska leta lite inspiration, så återkommer jag.

Och det här var en rolig kväll med mina tjejer, massa mys hos gullungen i mitten längst ner. Med pizza och jacuzzi, sedan drog vi iväg och dansade på Maxim. Tröttnade så det blev cruisingen istället. Måste göras om!

amanda






TJUGOFJÄRDE JUNI

2010-01-30 @ 21:58:59
Då bär det av till Grekland och jag kommer må såhäääääääär bra.

Här kommer jag ligga och plaska om några månader och kommer inte alls tycka synd om er.

amanda





NO LAUGHING WHILE I'M TALKING!

2010-01-30 @ 18:38:01
Jag är så oerhört trött. Både psykiskt och fysiskt. Har inte orkat gjort någonting idag. Hoppas jag är piggare till imorgon, och speciellt tills på måndag. Det händer mycket under denna vecka som kommer.

måndag: ingenting speciellt
tisdag: tandläkartid - spänna tandställningen
onsdag: massage och så ska jag troligtvis ut och äta med mormor
torsdag: ingenting speciellt
fredag: kurs i stockholm - show och dans
lördag: kurs i stockholm - show och dans
söndag: kurs i stockholm - show och dans

+ lite prov på det. Så det kommer bli lite jäktigt. Men det är smällar man får ta.

Och nu funkar det inte att ladda upp bilder här på bloggen heller. Vad härligt att blogg.se "bygger om" eller vad de nu gör. Verkar ju inte gå jättebra iallafall.

Men int' är ja bitter int'

amanda

GOTTA GET US TO THE SHOW

2010-01-30 @ 11:21:37

Nu ska jag kolla på O.C säsong två. Och mysa för mig själv, i min ensamhet.. Skoj.
Men är inte denna serie helt underbar?



amanda


SAVE THE LAST DANCE

2010-01-30 @ 10:12:00
Igår var jag helt slut som en levande människa. Kunde knappt gå ner för trappor eller sätta mig ner. Allt på grund av att jag tränade tre timmar i torsdags och två timmar igår. Och jag är nog den mest otränade människan i hela Sverige. Trodde även att värken inte kunde bli värre än vad den var igår - fel av mig. Jag kan knappt skriva på datorn idag för att jag har så ont. Haha! Lite komiskt är det ju ändå på något sätt.

Vi får se vad som händer ikväll, Petra bjöd med mig till Ida men jag har verkligen noll ork. Vill gå på bio - men har noll ork till det också. Aouch.

Törstig är jag också. Vilken kass dag det här kommer att bli. Ska gå och gräva ner mig nu. Hör av er om ni har någon mirakelmedicin mot träningsvärk/förkylning.

amanda




VILLE BARA TALA OM..

2010-01-29 @ 12:41:54

Att jag lever. Hörs senare!



amanda


CAN YOU FEEL MY HEART BEAT?

2010-01-26 @ 21:20:05

Först blev det taxi ända in till Gävle idag, big surprise... Sen blev en väldigt exklusiv middag idag med Petra, käkade lyxmiddag på Subway! Kanske hur gott som helst och jag blev proppmätt. Femtåget var inställt så det blev ersatt med buss. Är inte ens förvånad längre om jag säger så.
Hoppade av i Ockelbo och väntade på pappa som var hos tandläkaren. Åkte hem och så har jag bara suttit vid datorn. Jätteroligt verkligen.

Imorgon blir det till att shoppa lite, kan behövas. Känns egentligen inte så bra med tanke på att jag har planer på att spara till en platt-tv. Men det löser sig.


HOLD YOUR HORSES !


amanda


JAG VILL HA BLOMMIG FALUKORV

2010-01-26 @ 15:20:48
Ja, återigen - mina rubriker har ingenting med inlägget att göra.

Sitter i skolan nu med min lilla Petrabus och inväntar sista lektionen för dagen - naturkunskap. Nu känner ni att ni vill byta plats med mig va? Ah det var det jag förstod.

Sen ska jag och min buse åka ner på stan och käka på subban (subway) innan vi far hemåt. Kommer troligtvis vara helt död när jag kommer hem, men det är sånt man får leva med.


saknar mitt blonda hår :(

amanda


WOULD YOU CALL MY NAME?

2010-01-26 @ 08:48:40
Morgonen börjar bra iallafall, vaknade i tid och så lyssnar jag på simple minds och snart kommer pappa och ska skjutsa mig till station. Jag hoppas den här dagen blir bättre än gårdagen. För nu är jag på bra humör!

Dags att borsta tänderna och snöra på mig converse. Hejpa!

amanda

AND I NEED YOU TODAY, OH..

2010-01-25 @ 23:10:00
Sådärja! Då har bloggen piffats upp lite med en ny header, jag är rätt nöjd med den faktiskt. Och anledningen till varför jag är vaken nu är för att jag börjar 10.15 imorgon och åker in med 9-tåget.

Jag är på hemskt dåligt humör. Först har mrs m en hel del att förklara, även fast jag aldrig kommer våga prata med henne, men hon borde be hom ursäkt. Sen så är jag 10000000 % säker på att jag la mitt pass i en låda, men det är helt j*vla spårlöst borta. BLIR SÅ ARG!

Inte nog med det så fick jag käka sallad när de andra åt värsta makaronipuddingen (det var korv i den och jag äter inte korv, argghhhh) så nu skriker min mage efter mat.

Ber om ursäkt för allt klagande det har varit på mig idag. Imorgon ska jag vara en mycket gladare person! I promise.

du kommer liksom alltid att vara den bästa


amanda


DAGENS RIS GÅR TILL: X-TRAFIK!

2010-01-25 @ 18:49:25
Vilken surprise va?

Hur många gånger har vi inte fått höra "högtalartanten" vräka ur sig med sin otroligt översnälla- och trevliga röst: "x-tåget från Ljusdal-Bollnäs som fortsätter mot Ockelbo-Gävle med ordinarie avgångstid 09.17 är idag cirka tio minuter försenat, det var alltså x-tåget frå..." sedan står man där på station och ser ut som ett fån i en halvtimme innan tåg-helvetet rullar in på station. Och i minus 25 grader, utan en fungerande tågkur att värma sig i (det tackar vi alla i*ioter för som är där och krossar fönster, fixar fina svarta sträck på golvet med sina mopeder och tömmer deras soptunnor på bänkarna) så får vi stå och frysa arslet av oss!

Jag blir så förbannat trött på detta. Så fort det blir några fjutta minusgrader ute så ställer de in tåg, eller så är de försenade. Idag var inget undantag. 14.10 tåget från Gävle var ersatt med buss, och det tog mig två timmar att komma hem.



Skaffa oss bättre tåg så jag slipper klaga, det är så tråkigt! Puss.

amanda


EN APA GÅR PÅ DJURGÅR'N

2010-01-24 @ 15:24:38
Som alla brynäs- och djurgårdenfans vet jag att brynäs vann med 4-1 igår. Eftersom vi hade två stycken stockholmare här hemma så tänkte jag överraska dem lite när de kom hem vid tio. Dock kom de inte hem förrän 1, då båda stockholmarna + pappa kröp ner i min säng och sjöng lite egna påhittade sånger.

Jag hade letat på en bild och en låt som jag skulle visa dem, och jag tänkte att ni skulle få se min geniala plan. Här är låten och bilden jag visade dem inatt:





amanda


AVRUNDAR KVÄLLEN MED DETTA

2010-01-24 @ 00:24:01

Jag har tagit ett viktigt beslut i mitt liv. Jag ska gå och lägga mig. Väldigt viktigt. Om jag inte sover kommer jag vara helt död imorgon (vilket inte gör så jättemycket efter som det är söndag) men ändå, någorlunda pigg vill man ändå vara. Jag svettas som en gnu och spelar in massa ljudklipp som jag och en polare skickar till varandra. Jag pratar t.ex som en norrlänning och en finlandsvenne. Mycket spännande.

Nu blir det till att kolla på OC igen och sen sova så sött i mitt svettrum. Lät mysigt och lockande va?


kung!

amanda


THE GIRL IN THE MIRROR

2010-01-23 @ 15:39:08
Nu har jag varit lite off igen, ber om ursäkt - igen. Men jag har helt enkelt inte orkat skrivit nå inlägg. Har till och med inte haft någonting att skriva om. Skulle ju på bio igår (snabba cash) men jag hade sån otrolig mensvärk så jag pallade verkligen inte. Och det är nog det värsta med att vara tjej. Håller ni med mig?

Nu ska jag nog krypa ner i sängen - bokstavligen - och kolla på O.C säsong 1! Måste ju vara den bästa serien som gjorts genom tiderna. Och så ska jag försöka hitta på något man kan göra mot kvällen eller om någon vill vara social. 

Annars rullar livet på. Har dock världens värstarste värsta träningsvärk efter fitness-passet jag körde igår med felicia. Kanske det roligaste jag gjort på länge, och nu börjar vandringen mot en smalare Amanda. Jag gillar det.

 amanda

JAG BEHÖVER EN KRAM

2010-01-21 @ 22:37:52
Hallelujah för att det är fredag imorgon, och det innebär kort skoldag (8.30-14.00) och så blir det en snabb vända hem, packa om väskan och sen åka in till stan för att gå på bio med mina favoritflickor. Vi ska se på "Snabba Cash" och jag hoppas verkligen att den är bra! Har hört mycket olika om den filmen. Men Joel Kinnaman är ju med, så den måste ju vara bra. Haha! Sover hos moster och så åker jag nog hem rätt tidigt på lördag. Så får vi se vad resten av helgen har att erbjuda.

Nu är det tack och godnatt för mig. Och så tackar jag alla som grattat mig idag :)



amanda


HAPPY BIRTHDAY TO ME

2010-01-21 @ 18:22:12

Idag fyller jag hela 17 år och det firas med massa godsaker och med Petra som är här på besök. Fick ett jättefint häfte av henne där hon beskrev våran vänskap, så fint gjort! Och så fick jag ett presentkort av henne då hon och jag ska ha en dag i stan med massa mys. Längtar redan!

Snart kommer nog några släktingar och fikar, sedan ska jag sova så gott.


GRATTIS TILL MIG, MARIA AMANDA ELISABETH ASTNER.




amanda




THERE'S JUST AN EMPTY SPACE

2010-01-20 @ 16:27:46
Sov som sagt i Sandviken igår, därför jag inte har ägnat mig några minuter till bloggen och skrivit ett inlägg åt er. Men nu är jag back on track som man brukar säga och tänkte skriva ett helt meningslöst inlägg, o-kå?

Först och främst är jag äckligt, vansinnigt och fruktansvärt trött på skolan just nu. Inte för att det är nå jobbigt så, men det är så sjukt tråkigt ibland så man bara vill gå under jorden. Och sen hjälper det ju inte att jag fyller år imorgon för ska det inte kännas på något sätt att man fyller år? Jag har alltid tyckt det varit speciellt, men nu känns det ingenting. Kanske har jag vuxit ifrån det (?) eller så kommer det 23.58 inatt. Vem vet ;)

Tror ni jag var lite kung idag eller:



amanda


AND THIS IS HOW YOU REMIND ME

2010-01-18 @ 18:39:39

Åh damp! Hade skrivit ett jättefint inlägg till er men såklart kom jag åt någon facebook-knapp så jag hamnade där istället. Det är sånt som får en att vilja lägga sig ner på golvet och slita av sig håret. Men hej, här kämpar man på och skriver ännu ett inlägg.

Jo, jag skulle berätta för er att skolan hade ett riktigt flow (internt mellan fritidselever) och jag har känt mig pigg och glad hela dagen. Undra vad det kan bero på? Jag har inte en susning jag.

Mötet idag gick riktigt bra också, nu är jag ännu mer sugen på att åka utomlands och göra mitt projektarbete. Kanske grekland, kanske Spanien och kanske till och med Thailand. Det beror på om jag får med mig någon och hur hårt jag orkar arbeta för det.

Imorgon ska vi fritidare på teater på Brynäs, hoppas de blir bra annars blir jag sur. För jag tar mig inte enda dit och så suger det rent ut sagt.

Och nu har min otroligt bra fungerande och överaktiva hjärna helt tomt på inspiration och skitsnack så jag avrundar här. Imorgon blir det till att spendera natten i sandviken.



amanda


INGEN VILL VETA VAR DU KÖPT DIN TRÖJA

2010-01-17 @ 22:09:41

(Haha den låten är så grymt härlig!) Åkte hem från mamma idag, allt gick bra förutom en liten "olycka" på tåget hem, men jag mår bra nu så det blir till att gå till skolan imorgon. Ska på möte imorgon klockan tre om att göra mitt projektarbete utomlands! Så himla roligt och spännande det skulle vara tycker jag. Så jag och en till tjej i klassen ska gå till våran yrkes- och studievägledare och prata lite om det.

När vi kom hem idag firade vi pappa som idag fyller hela 40 år! Han fick ett presentkort på dressman 500 kr av mig och frida, som han blev väldigt glad för. Så blev det lite fika och så, jag fick i mig lite tacopaj, smörgåstårta och lite vanlig jordgubbstårta också så nu mår jag prima ballerina.

Nu ska jag kolla på massa film och försöka sova, eftersom det är dags för skola imorgon, och det nya schemat!


jag och papi!

amanda


HE'S GOT THE LOOK!

2010-01-16 @ 22:26:18
Så sitter man och klurar, funderar, vrider och vänder på tankar som far igenom mitt huvud just nu. Egentligen är de inga speciella men ja, de kommer och går lite. Och mitt i allt klurande så kom jag och tänka på en bild, så jag tänkte visa den för er, nostalgi på hög nivå!



bild från när jag och mina kompisar gick på dagis :)

amanda


HOME SWEET HOME

2010-01-16 @ 18:18:45
Hemma från naturhistoriska nu, väldigt häftigt att vara på museum tycker jag. Finns så sjukt roliga saker att titta på, om man är lite intresserad av t.ex. människokroppen, fossiler, havet m.m. Det roligaste tycker jag var när man fick prova på olika saker, som att kolla hur fort reaktionstid man har.

Såg till och med en kändis idag. Dock vet jag inte vem han är, men kändis var han iallafall.

Och fick en jättegullig kommentar idag av en tjej som heter Jannica, så kika gärna in hennes blogg där hon just nu har frågestund. Så fram med fantasin och ställ en fråga till henne! :)



amanda


NATURHISTORISKA RIKSMUSEET

2010-01-16 @ 10:19:14
Nu ska vi fixa oss och sedan åker vi alla till naturhistoriska riksmuseet. Jag har inte varit där sedan jag var liten så får se om jag känner igen någonting där, eller om de har gjort om helt. Kommer ihåg att vi såg en människohjärna där, och en massa ädelstenar.



amanda


SÅ ROLIGT ATT SE...

2010-01-15 @ 23:45:31

...Att statistiken ökar :) ni är så välkomna!



amanda


LAMM FÖDDES MED MÄNNISKOANSIKTE

2010-01-15 @ 23:02:13
Detta är vansinnigt sjukt. Ett lamm föddes med människoansikte i en by i turkiet. De var tvungen att göra akut kejsarsnitt efter som "mamman" inte kunde föda normalt och de fick en chock när de såg att lammungen som kom ut hade ansiktsdrag som ett människobarn.


Vad tror ni? Hur kan det bli såhär tokigt och läskigt?
För att läsa hela artikeln: klicka här!

amanda


SCHEMA

2010-01-15 @ 18:55:09
Mitt nya schema som börjar gälla på måndag. Spännande.

amanda

JAG SKA KÖPA VINGAR FÖR PENGARNA

2010-01-15 @ 18:46:19
Nu har jag äntligen landat i huvudstaden efter en otroligt långtråkig resa. Eller ja, jag och frida hade det så roligt på tåget hit så en tjej tröttnade nog på oss, hon reste sig upp och log mot oss som om vi var utvecklingsstörda eller någonting, ni vet ett sådant "medlidande-leende", sen steg hon av på Arlanda och troligtvis så flydde hon landet. Väl framme så letade vi på mamma, tog t-banan hem och gav mamma sin finfina present - hade gjort en film med massa bilder och världens finaste låt - så hon började gråta.

Snart kommer moster Stina, Pär och Alva hit. Ska äta massa god mat och ha det trevligt. Får se om vi kan spela lite rockband också, det var sååååå längesen och man har väl blivit lite ringrostig.



amanda


GOOD GIRLS GOES BAAAAAD

2010-01-15 @ 10:31:03
Sitter hemma och nördar lite vid datorn nu innan jag åker till skolan, för en lektion. Känns så himla bra... Men jag ska ändå in till stan så det gör liksom ingenting om jag åker till skolan då heller. Ska packa lite nu innan pappa kommer och hämtar mig. Sen bär det av till Stockholm!



amanda


EIN BILD SAGT MEHR ALS TAUSEND WORTE

2010-01-14 @ 23:15:32



amanda


GONNA GET DRESSED FOR SUCCESS

2010-01-14 @ 21:29:22
Jag har haft en sån otroligt bra dag idag, har bara varit postivit hela dagen! Önskar att alla mina dagar vore som denna, då skulle jag fan må så sjukt underbart! Och ändå har det inte varit någonting speciellt, umgåtts med mina vänner (som är de bästa som finns, men det vet ni ju redan) och så gick jag på stan med söta tjejer. Köpte världens finaste mössa ♥ älskar den.

Sen något som var mindre bra idag var att 17.10 tåget var inställt (jag visste om det, men hade såklart förträngt det) så det blev över en timmes bussresa innan jag kom hem. Really bad.

Och en till sak, jag vet inte vad jag gett mig in på. Men jag är iallafall med i någon sorts tävling hos Morgan, så ni får mer än gärna lägga en röst på mig. Nummer 1 är jag :)  (som om det var någon nyhet, mohaha)

Jag åker till Stockholm imorgon. Saknar min mamma lite ♥



amanda


RUNNING UP TO THE TOP OF THAT HILL

2010-01-13 @ 20:27:51
Antingen så har jag ont i magen för att jag är skitnervös inför nästa vecka (eller inte, men kan låtsas som om jag är sju år fortfarande och rävsova på morgonen och sedan spela förvånad när familjen kommer och sjunger på morgonen) då jag fyller hela 17 år, big lady blir jag då. Eller så har jag ont i magen för jag börjar bli sjuk, eller för att jag åt så jäkla mycket mat nyss.

Jag förstår inte riktigt, innan jullovet kunde jag äta hur mycket som helst. Fick hur lätt som helst i mig en hel pizza, nu får jag knappt i mig en halv. Bra eller dåligt? Ja det kan man undra.

Nästa vecka drar även det nya individuella valet igång då jag och Felicia ska ha 5 timmar fitness i veckan. Känns otroligt bra, så kanske man kommer i någorlunda bra form inför beach -10 liksom. Sen funderar jag på om jag ska börja cykla på en motionscykel varje dag, kanske en 15-30 minuter varje gång. Träningsvärk.se men det får gå ;)

Och ni som vill lyssna på bra musik så har ni min spelningslista på spotify här!



amanda


KORT DAG, JOBBIG DAG, SEG DAG

2010-01-13 @ 14:20:39

Var i skolan som vanligt, hade väl trevligt men var hur seg och trött som helst, ont i magen och mådde illa. Så jag tog 12-tåget hem och var ute ett tag med hundarna så jag skulle få lite frisk luft. Men mår fortfarande lite krassligt så ska nog lägga mig på soffan och kolla på film nu. Så blir det nya tag imorgon!

amanda


VÄRLDENS HÄFTIGASTE TJEJ

2010-01-12 @ 22:04:11
Kan kolla på henne hur länge som helst, skrattar så jag får ont i magen :)



amanda


JAG LEVER LEVER LEVER LEVER

2010-01-12 @ 18:36:54

För det första ska jag be er om ursäkt för min otroligt kassa uppdatering de senaste dagarna, men har helt enkelt haft fullt upp och lagt bloggen lite på sidan då.

Under dessa dagar har jag hunnit med:

- att sitta hemma och göra absolut ingenting. Var kanske inte det roligaste man kunde göra en fredagkväll, men jag fick lite tid för mig själv iallafall så jag kollade bara på en massa filmer.
en tripp till Sandviken och varit lite social, med massa tacos och film. Mycket mysigt!
- köpt största godispåsen till mig själv, enbart för jag tyckte lite synd om mig själv för jag skulle få stå ute i kylan och vänta på tåget.
- börjat skolan igen efter jullovet, gick hur bra som helst. Alla lärare är bara sååå glada för att vi äntligen är tillbaka, tror alla ettor tycker det med. De ser så otroligt "glada" ut när vi kommer.
- somnat halv nio på kvällen och vaknade inte förrän det var dags att gå till skolan.
- ätit nudlar med kycklingsmak, hade glömt bort hur gott det var!
- tagit tag i bloggen igen efter detta korta break.

En liten snabb sammanfattning, kanske slänger in ett inlägg senare.



amanda


YOU BRING OUT THE BEST IN ME

2010-01-08 @ 20:13:02
Phu! Då var man klar med städning, intagning av energi (mat) och allt annat man behöver för att överleva kvällen. Då jag ska sitta hemma och vara tråkig framför datorn. Men hej, ni är väl med mig på det va? Socialisera er lite med mig? Fint.

Måste bara säga att jag blir så sjukt irriterad på vissa människor, som snor andras bilder och kan inte erkänna att de egentligen är avundsjuka för att de själv inte kan ta så fina, underbara och enastående bilder! En vän till mig har råkat ut för detta, och jag kommer göra allt för att sätta dit den falska personen som tagit hans bilder.

Då fick jag det sagt med. Tänk vad bra det är att ha en blogg ibland ;)
Och puss på att det är -2983928 grader kallt ute.

amanda


THE AUDIENCE IS LISTENING, BOOM BOOM

2010-01-08 @ 14:27:13
Jag vaknade inte när klockan ringde - put the blame on telefonen - eftersom jag har världens drygaste och outhärdligaste alarmsignal så stänger jag reflexmässigt av alarmet och somnar om. Drömde världens härligaste dröm också, den var så rolig så jag tror jag skrattade i sömnen faktiskt. Sen kom båda hundarna och trängdes i sängen så jag begav mig ut och lånade Fridas kamera (döda mig inte) och knäppte lite kort, innan jag höll på frysa ihjäl. Så nu städar jag lite, hej hemmafru, så ska jag dra fram dammsugaren snart och lite skurmedel så blir rummet som nytt igen!



amanda


FRA BUNDEN AF MIT HJERTE

2010-01-08 @ 00:53:10

Jag tänkte bryta min "vara-vaken-hela-natten" trend och gå och lägga mig nu. Ska trots allt upp tidigt och städa, det har jag bestämt mig för! Om jag inte håller det får ni slå mig. Jag lovar.

Och mina rubriker har oftast ingenting med inlägget att göra, och oftast har de ingen som helst mening alls, så nu behöver ni inte tänka på det mer heller :) skönt va?

Saknar sommaren också, fasiken att det ska vara så vintrigt i Sverige hela tiden!
När det är så här härligt på sommaren:




Godnatt!

amanda


ÄNGLARNA SJUNGER FÖR DIG OCH MIG

2010-01-07 @ 22:37:53
Vaknade klockan två idag. Herreguuuuuud! Var ju som om någon stoppat i mig sömnpiller blandat med medvetslöspiller, fick tvinga mig själv att kliva upp då. Till imorgon ställer jag klockan på 10, lätt! Och då är jag helt alone in tha house så jag ska ha såååååå himla roligt (rensa lådor i mitt rum, slänga massa skräp och dammsuga, som jag inte gjort sen förra året) och bara tänka på mig själv hela dagen. Lite "Amanda-goes-psykolog-till-sig-själv" dag.

Inte nog med det så käkade jag pannkaka idag, tänkte bara säga det så ni kan anteckna det och lägga det i eran carebox. Puss



amanda

HÅL I TUNGAN

2010-01-07 @ 00:18:27
Är det bara jag som tycker att det är hur snyggt som helst? Vill ha!

























amanda


DU SÄGER INGENTING DET SÄGER ALLT

2010-01-06 @ 22:18:24

Vaknade klockan 1 idag, japp ni läste rätt, 1!! Helt sinnessjukt. Eftersom skolan börjar på måndag så måste jag börja lägga mig tidigt och vakna tidigt. Tänkte börja med det idag, men nu när jag ser på klockan 22.13, så känns det som om det är lite försent med det där att lägga sig tidigt.

På eftermiddagen gick jag och Frida ut i den friska luften (-25 grader) och knäppte massa kort, ni får se dem senare. Orkar inte lägga in dom nu. Sen kom Ida hit och då kollade vi på tre filmer, först "The boy in the striped pyamas" sen "Hannah Montana - The Movie" och sist men inte minst "Pistvakt".

Nu ska jag bara slappa och lyssna på massa bra musik, lägger in bilder imorgon :)



amanda


GODNATT BLOGGEN

2010-01-06 @ 00:35:06
Nu ska jag leta fram boken jag läser, borsta tänderna och fylla vattenflaskan innan det är dags för min skönhetssömn. Får se vad morgondagen har att erbjuda. Godnatt!



amanda

BUTTERFLY, FLY AWAY

2010-01-05 @ 22:55:38

Jag har helt fastnat för den låten, den är med i Hannah Montana (som är sjukt mysig, haha!) filmen och ni som vill höra den och har Spotify kan lyssna här. Har nyss smidit lite planer inför helgen och ska snart duscha sen läsa en bok tror jag. Nörd som man är!

Ida la nyss upp en text på sin bilddagbok som våran högstadielärare läste förr oss, nästan varje morgon innan vi skulle börja en lektion. Då tyckte man att den var värdelös och man tyckte att hon var urlöjlig som läste den förr oss "tuffa" tonåringar. Men idag när jag läste den så tog jag in orden på ett annat sätt, och nu tänkte jag att ni skulle få läsa den med. Här har ni den:

Ett ord som en människa fäster sig vid
Kan verka i oberäknelig tid
Det kan framkalla glädje till livets slut
Det kan uppväcka obehag livet ut
Ja, det kan påverka livet på jorden
Så slarva inte med orden.

amanda




BYTA NAMN?

2010-01-05 @ 18:29:43

Några har påpekat att min bloggadress är jobbig att skriva, då den innehåller fyra stycken d. Så då är min fråga till er, om jag ska byta namn till ett kortare istället? Kom gärna med förslag!

amanda


FEMTE JANUARI TVÅTUSENTIO

2010-01-05 @ 18:25:20

Har legat i sängen nästan hela dagen idag, är inte så pigg. Känner mig helt slut i kroppen och har ingen ork alls + lite dåligt humör på det, no good. Tror jag kan bli lite snällare om jag får i mig mat, så det är en himla tur att jag fixat iordning lite tacos som vi ska äta ikväll. Jag klarade det rätt bra, även fast löken fick mig att gråta, och då var det nog både "löktårar" och äkta tårar som kom ut.

Säger grattis till Sofie Sjöberg idag på hennes stora dag, idag är det endast din dag. Sweet 18!


Jag är så glad att jag har er.

amanda


JUSTIN BIEBER

2010-01-04 @ 20:31:08
Lyssna på denna unge, helt otrolig!



amanda

WHATCHA SAY?

2010-01-04 @ 19:44:04

Skulle på helkroppsmasssage idag i Sandviken. Hade precis klivit på tåget till Ockelbo, för att där byta till buss, då mormor ringer och säger att hon som skulle massera mig blivit sjuk = massage inställd. Så jag åkte till Ockelbo och köpte en massa godis, satte mig på station och försökte spela Sudoku på mobilen. Gick inte så vidare bra. Haha! Kollade på massa filmer när jag kom hem, sömnen tog tillslut över och jag sov i någon timme. Nu skriker magen efter mat och resten av kroppen efter socialt umgänge!

Förresten så fick min katt Tequila somna in idag, sov gott lilla gumman ♥




amanda


JVM

2010-01-04 @ 00:22:12

Ja, jag hade tänkt att hålla mig vaken till 03.00 och börja kolla på hockey. Och om jag inte är helt bakom flötet så ska det tydligen vara semifinal mellan Sverige - USA. Stämmer det? Jag ska iallafall mysa ner mig i soffan (om pappa inte ligger raklång över hela den och snarkar som en gris) med lite chips och coca cola. Annars somnar jag på tre röda sekunder. Och det skulle väl inte vara så jäkla rockigt.



amanda


KEBABTALLRIK

2010-01-03 @ 17:40:21

Nu är det såhär, att det finns inte ord som kan beskriva hur jäkla sugen jag är på en fet kebabtallrik. Min mage skriker efter en sådan, men med två mil till närmsta pizzeria (som har godaste kebaben i hela Sverige) så kommer det aldrig hända. För palla sätta sig på ett tåg och käka kebab själv, och sedan åka hem? Nej tack. Så skulle jag leta på en bild på en kebabtallrik, tror ni inte jag blev ännu mer sugen då? Jo.

Jag menar, kolla bara...




















amanda


V to the A to the K to the E to the N

2010-01-03 @ 13:28:20
Känner mig som en riktig no-lifer idag. Har legat i sängen hela dagen. Är hur seg som helst i kroppen, hungrig och sugen på kebabtallrik. Men jag orkar inte ens kliva ur sängen, så då orkar jag inte åka till Ockelbo heller och köpa kebab. "My life is over" som min syster så fint brukar uttrycka sig.

Nu ska jag fortsätta lyssna på min mage som skriker, och krypa lite extra långt ner under täcket och deppa ihop.

Jag vill utomlands också. Thailand ♥



amanda


MYSDAGAR

2010-01-02 @ 23:47:35

Nyår firades först hos Malin med henne, Petra och Maya. Fick sedan skjuts till mobygården där det var massa folk, konstiga som okonstiga. Åkte sedan till Åmot och firade tolvslaget med folket där. Blev lite bastubad och umgicks en massa. Somnade runt klockan 5 på morgonen och vaknade 10. Packade ihop våra saker och sa hejdå och folket, fick skjuts enda hem och det tackar jag för!

Idag har jag bara kollat på film - titanic - kanske den mysigaste filmen ever. Och käkat ost & kex med la familia. Blev lite filmtittande då med, men gav upp.



amanda