hejdå kära läsare

2010-08-30 @ 23:28:39

imorgon åker jag och min ünderbara klass till ensro i dalarna, blir där tills på torsdag så det kommer inte bli några blogginlägg förrän då. om jag inte får för mig att mobilblogga, let's see!

vi ska vandra, sova i vindskydd, laga mat på triangiakök och vara allmänna skogsmullar! 2 cool 4 school.


million pieces

2010-08-29 @ 23:03:45

They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding
'Coz he's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks
no it don't break even, even no.

What am I gonna do when the best part of me was always you,
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok?


när jag kysser havet

2010-08-29 @ 18:24:05
idag är en mycket slapp dag, ska försöka leta fram lite grejer som ska med till nästa veckas äventyr. jag har en känsla av att det kommer bli sjukt mycket packning men det får det vara värt. kommer bli sjukt roligt! på onsdag ska vi vandra och så blir det lite morgongympa och matlagning sen övernatta i ett vindskydd! jag har ju mina tjejer med så det blir nog inga problem :)


jag ska slåss i dina kvarter

2010-08-29 @ 01:07:45
blev mys med elina hela dagen. först var vi på fotbollsmatch i lingbo då hemmalaget vann mot jädraås med 2-1, jävligt bra! cyklade hem till elina och var där ett tag, sen hem och käka tacos och planera vad vi ska vara på maskeraden den 11 september. har kollat lite på film nu ikväll och elina somnade så sött på soffan, följde henne hem för ca 1 timme sen och nu sitter jag ensam vaken hemma och lodar. börjar bli hungrig igen också. orka!

nej man orkar inte, men man gör det ändå!

tonårsskinn och fuskchampagne

2010-08-28 @ 09:44:51

hade en asmysig kväll/natt med brudarna igår. var hemma hos linnea och hade det trevligt ett tag, med mycket serious-shit-deep-talk, skratt och tårar. ska absolut göra om detta igen, blev prat om nästa helg så vi får väl se! mina brudar är simply the best.



stand by me

2010-08-26 @ 18:22:58
Drar och pumpar muskler på gymmet med Elina nu, kommer bli så skönt! Ska sätta igång med träningen nu på allvar. Hej vältränad Amanda!

i can't tell you what it feels like

2010-08-26 @ 14:08:08

Älskar sista klippet när det är bara piano!


du om någon borde förstå

2010-08-25 @ 20:19:20

Sjukt skön skoldag idag, har en känsla av att vi kommer ha ett roligt sista år faktiskt! Linnea följde med mig en sväng hem efter skolan, satt och pratade lite först sen gick vi och käkade pizza (ska träna imorgon så det gör faktiskt ingenting) sen fick jag superskjuts hem och tog en powernap. Är helt död. Tror jag ska sminka av mig och lägga mig igen, känns som en ypperligt bra idé faktiskt.



tacomys

2010-08-25 @ 08:42:09
Åkte trebussen från stan och mötte upp Anna och Hanna, gick och shoppade loss på ica inför kvällens mys. Tittade på skräckfilm, käkade tacos och spelade sms roulette - så jävla roligt! Ber om ursäkt till alla som fick konstiga sms ;) haha. Vid tiotiden följde vi med Hanna en bit och sen blev det dusch och läggdags. Sån otroligt behövlig kväll kan jag lova! Tack brudar!

det är nu det börjar om

bartolomeus

2010-08-24 @ 06:40:54
Du har namnsdag idag, grattis!

Men jag kan inte riktigt förstå varför man skulle döpa sin unge till Bartolomeus? Finns det ens någon som heter så? Kul för den som gör det. Ha ha.

ockelbo

2010-08-23 @ 23:00:53
Tog tretåget till Ockelbo, mötte upp Elina och Mathilda. Gjorde massa tjejsaker, fikade på ett stängt Trillin, satt ute i regnet och smällde i oss socker. Sen kom Hanna förbi en sväng och hon tog med oss hem till Anna, där det blev massa prat och kladdkakeätning. Mycket mysig kväll.
Har precis tagit en dusch så ska lägga mig och sova nu, imorgon börjar skolan på allvar och det gäller att vara på topp. Får ju trots allt se de nya ettorna imorgon så då måste vi vara fit for fight så att säga.

Imorgon blir det mys med brudar, återkommer med det.

mys

2010-08-23 @ 13:34:07
Första skoldagen avklarad. En dag närmare studenten ;) (kittlas lite i magen när man tänker efter). Alla treor samlades i aulan klockan 9 för lite information från rektorn, var klart på 6 minuter. Sen träffade vi Maritha och Maggan i ett klassrum och fick schema och så. Sen drog jag och mina brudar ner på stan och kikade lite, lunchade på george sen drog vi till station.

Så nu sitter jag bara hemma, väntar på att Elina ska svänga förbi en sväng sen ska jag planera lite. Måste få lite ordning i tillvaron så att fylla i min almanacka blir en väldigt bra början!


jag river mina murar

2010-08-22 @ 21:23:22

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd?
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt,
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt.


skola

2010-08-22 @ 13:41:28
Jag har inte riktigt fattat att imorgon börjar jag tredje och sista året på gymnasiet. Då springer jag ut i världen som utbildad fritidsledare i hopp om att det finns jobb för mig. Just nu är jag inte ett dugg sugen på att plugga vidare till någonting direkt efter skolan. Jag kanske åker utomlands och jobbar, vem vet?

Men ni måste hålla med om att gymnasiet är ett steg i livet som går fortast, känns som om det var nyss jag började i ettan, vart skitnervös och trodde aldrig att jag skulle hitta i skolan. Pfft! Hur lätt som helst att komma in i den nya skolan och i rutinerna och hålla koll på alla regler.

Jag hoppas innerligt att jag kommer få ett awesome sista år med min klass på Barn- och Fritidsprogrammet på Polhemsskolan i Gävle. Det blir trots allt det sista vi kommer göra tillsammans.

Och snart står vi där, på trappan utanför P1, och skriker till alla vänner, föräldrar, släktingar, sura ettor och tvåor att "vi har tagit studenten!"


elina

2010-08-22 @ 01:20:44
det blev en heldag med denna galna tjej. hon gör dagarna mycket bättre. hon är så bra att jag skrev ett fint kärleksbrev till henne idag, det var jättefint. vi har spelat in GALNA videos som hamnar på båda youtube, facebook och bloggen så småningom. ni kan ju få se det första videoklippet nu - jag har aldrig sagt att vi är normala!!


vila i frid

2010-08-21 @ 19:15:19

det är så jag säger det!

2010-08-21 @ 18:20:42














vad gör man?

2010-08-21 @ 18:04:04
Jo, såhär gör man: Man tar med sin kompis till Ockelbo, handlar lite gotta till kvällens mys, käkar pizza och väntar på tåget hem. Tio minuter innan tåget kommer man på att "Men hej, vi åker till Ljusdal och vänder!" Och det gjorde vi. Var i Ljusdal i tjugo minuter sen åkte vi hem. Eftersom att vi aldrig förr åkt längre än till Bollnäs så var det här en riktigt spännande resa för oss. Ska helt klart göra om det!

Ps. ALLT vi köpte i Ockelbo är slut - ingenting kvar till kvällens mys. Ds.


it's a little bit funny

2010-08-20 @ 21:23:13
Min hals typ dödar mig, kokade nyss en kopp te så får se om det hjälper någonting. Jag hämtade mitt duntäcke och lite kuddar som jag ska kura ner mig med i soffan, Härskarringen går på trean så jag ska se den med pappa.

spyor överallt

2010-08-20 @ 13:21:59

Skapligt härlig väckning man fick imorse 05.28 - Elvis börjar hulka och spy inne på mitt rum. Jag öppnar dörren och ska precis släppa ut honom i friska luften, så spyr han ner hallmattan också. Hundjävel. Jag torkade upp det som blev kvar i hallen, högen inne på mitt rum (som jag för övrigt gömt med en rulle hushållspapper typ) lämnade jag till Frida som hon torkade upp vid klockan 11. Sjukt snäll jag. Helt otroligt :)



Men det går liksom inte att vara sur på denna skönhet!


på tåget

2010-08-20 @ 01:03:34

Konduktören: Vart vill du åka?
Tant: ....
Konduktören:
VART VILL DU ÅKA?
Tant: Hur långt som helst
Konduktören (fundersamt): Hur långt som helst?
Tant: Jaa, HUR långt som helst
Konduktören: Ljusdal?
Tant: Ljusdal? Näe vet du vad, Bollnäs!!
Konduktören: Jaha, ja men du kan ju åka enda till
Ljusdal med det här tåget. Det är hur långt som helst.

Tanten blir tyst. Jag har dålig humor. Jag skrattar åt det.


jag har gjort allt i min makt

2010-08-19 @ 18:11:16
Nu har vi flyttat ut helt och hållet från huset, och det känns asskönt. Vi har ingenting kvar där nere som är vårat längre, allt är borta. Så nu börjar livet att gå i riktning framåt!

Snart kommer min mjölkis Elina hit på lite chips-godis-cola-filmkväll, fint!

¨700 inlägg

jag kommer aldrig sluta drömma

2010-08-18 @ 10:26:04
Somnade på soffan igår, vaknade när det inte var någon idé att vara vaken, så jag gick och la mig i sängen och tvärsomnade. Helt okej faktiskt ;)
Något som inte är okej är att jag ska gå till station i spöregn, måtte jag hitta paraply!!



Fjausarna bryter ut i skratt, haha kärlek!

du kommer aldrig behöva ljuga igen

2010-08-17 @ 23:17:52

Sitter ensam hemma nu och kollar på tv, verkar bara gå massa skit så jag ger nog snart upp. Får ju spunk på datorn snart också, msn vill inte som jag vill, inte fränt. Huvudvärken verkar ju inte vilja försvinna så jag tror jag ska gå ut och dunka huvudet i asfalten. Men då blir jag blöt för det SPÖREGNAR ute. Hej Svensk sommar, vad roligt att du kom. HEHE


Så säg ingenting till mig, jag ser allting ändå.


att något så nära kan vara så långt bort

2010-08-16 @ 16:41:48
IGÅR åkte vi in till IKEA och handlade lite smått och gott till lägenheten, sen blev det till att kolla på fotbollsmatch i Andersberg. Åkte hemåt och kollade på film och käka ost och kex, gott!

IDAG har jag bara slappat, fram tills nyss då jag följde med pappa till huset och plockade lite grejer. Kom precis därifrån, fick visa mina jättemuskler och bära en frysbox! Den du!

Får se vad kvällen har att erbjuda, antingen stan eller så blir det till att umgås med Elina!


freedom writers

2010-08-14 @ 23:42:12


En grymt bra film. Vet inte hur jag ska beskriva den, men jag tycker att alla borde se den :) Den gick på fyran nu ikväll, den håller dock fortfarande på men är nog slut snart. Awesome.

Febern börjar gå ner nu också, happy!

feber

2010-08-14 @ 19:33:12
Vaknade idag med feber, jätterolig dag verkligen. Skulle åkt in till Gävle och träffa en kompis, men nu blir det inte så. Mår hur dåligt som helst! Sov några timmar på eftermiddagen, men inte ens det hjälpte.

För en stund sedan samlade jag mig mod till att knapra på Ipren, som Erik säger att man ska göra, så jag får väl se om det hjälper någonting eller inte.

Pappa åkte till Ockelbo så jag blir ensam hemma ikväll och inatt, undra vad jag ska hitta på?
Vilket rörigt inlägg, men så blir det när kroppen och huvudet inte är riktigt riktigt.

perfekt

2010-08-14 @ 01:44:24


hamburgare

2010-08-13 @ 14:13:53

Här ska det stekas hamburgare så det slår härliga till!


i love the way you lie

2010-08-12 @ 20:47:54



2007-04-18


waaaaka wakkaaakaka

2010-08-12 @ 20:31:06
Tog farväl av Elina imorse, kollade på tv sen satte jag upp ännu fler gardiner. Jag och Frida tog tag i lite kartonger och plockade upp massa glas och grejer. Lagade jättegod mat så nu är magen glad.

Apropå gurka och salami så kollar jag på Sommar med Ernst nu, och den gubben/mannen/farbrorn är inte dum han inte, jäklar vilken fantasi! Han kan han.


fasiken vad duktig jag är!

2010-08-11 @ 14:13:04

dsc00784 (MMS)

fasiken vad duktig jag är!


hemmafru

2010-08-11 @ 11:56:19
Jag känner mig som en riktig sån idag. Eller att jag kommer bli en hemmafru efter dagens alla uppgifter. Jag hade inte tänkt att jag ska göra så avancerade grejer, eller jobbiga grejer, så därför ska jag sätta upp gardiner i vardagsrummet och i mitt rum.

Få se om det dyker upp några andra grejer som ska fixas. Men först - dusch!


kärlek hjärta hjärta

2010-08-11 @ 00:16:26


Den här manicken räddar min svettiga kväll, min är inte lika snygg men det skiter man väl i!

hard work work

2010-08-11 @ 00:11:41
Åkte till IKEA vid 11, shoppade på som bara tusan, käka korv, lämnade IKEA halv tre. Så blev det ännu mer shopping inne på Coop, shopping på Expert och shopping på Sängjätten. Åkte hemåt och packade ur allting, sen åkte vi till huset och rensade en massa saker.

Har fixat och trixat här hemma nu ett bra jäkla tag. Halv elva ikväll började jag och frida skruva ihop hyllor och tv-rumsbord. Ska nog fixa med gardiner och annat smått och gott imorgon.

DET ÄR JU LIKSOM ASNICE ATT FLYTTA!

norrgården to fallvägen

2010-08-09 @ 22:15:59
Hela dagen har bestått av flyttlass hit och dit. Blev klar för kanske en timme sen, rätt skönt faktiskt! Har bara gardiner kvar och sätta upp och köpa någonting som kan fylla ut rummet lite.

Frida gör mig sällskap nu på mitt rum och kollar på film, imorgon blir det IKEA och handla lite praktiska grejer som man behöver för att överleva ;)

här är mitt nya rum, lite stort så måste k...

2010-08-09 @ 18:47:48

dsc00782 (MMS)

här är mitt nya rum, lite stort så måste köpa något att fylla ut det med. Ska sätta upp lite hyllor och en spegel så det blir lite ordning här snart :)


prinsessa prinsessa prinsessa prinsessa

2010-08-08 @ 22:17:23
Hemkommen från några dagar hos mormor, mycket mysigt. Var på bröllopsfest igår och det var också väldigt mysigt. Nu sitter jag här hemma med Ida och Frida, ska kolla på The Hangover nu - galen film.

Är väldigt glad också för vi ska börja flytta imorgon!! Pappa hämtar nyckeln klockan 12 sen är det bara att tuta och köra med flyttlådor hit och dit!

thaimat i all ära

2010-08-08 @ 13:40:24

dsc00777 (MMS)

thaimat i all ära


stockholm

2010-08-06 @ 12:05:17
Igår åkte jag och Erik till Stockholm, kom dit vid två och då letade vi efter någonstans att äta i ca 40 minuter. Vart tillslut en varsin Ceasarsallad inne på Gallerian. Gick runt och kikade lite, köpte en tröja och en klocka som jag velat köpa huuuur länge som helst, men inte haft pengar till. Men nu är den min! ;) Gick en runda till Gamla stan, blev trötta i benen så vi gick ner till vattnet och satte oss.
Bussen hem gick klockan nio, sen kom mormor och Lennart och hämtade mig i Valbo. Fick falukorvsmacka med en liter äppeljuice när jag kom hem, sen somnade jag ovaggat.



Det fick bli lite nostalgibilder från 2005-2008.

i could really use a wish right now

2010-08-04 @ 23:05:29
Vart en heldag (nästan) i Valbo idag med min käre kompanjon Erik Andersson. Köpte ingenting annat än mat, helt okej faktiskt, med tankte på att vi nyss bokade resa till Stockholm. Vi åker imorgon runt lunch och åker hem på kvällen. Får se om jag hittar någonting där som jag kan ha på mig på en somrig bröllopsfest på lördag. Annars är jag rätt nöjd om jag får i mig mat och lite Stockholmsluft.



Nya converse ska förhoppningsvis inhandlas.

over the hills and far away

2010-08-03 @ 10:46:47
Hade kanske den mest effektivaste väckarklockan imorse: en fågel flög in i fönstret med en smäll. Man kan ju tycka det är lite taskigt att skratta, men jag har nog aldrig skrattat så mycket åt skadeglädje som när jag vaknade. Men det sägs ju att skadeglädjen är den sanna glädjen, och det ligger nog någonting i det.

Ska snart börja göra mig i ordning och packa lite smått, sen åker jag hem till världens bästa mormor och sover över där inatt. Vet inte vad jag skulle göra utan henne. She's simply the best.


chips är gott till film tycker amanda

2010-08-02 @ 23:11:08


Här är Amanda Astner, hon gillar chips. Hejdå

fast & furious

2010-08-02 @ 22:46:42


Den går på kanal+ hits just nu, asbra film. Asbra!

du saknar förmågan att förstå

2010-08-02 @ 19:01:57
Du ger det du vill
när du tror att du känner mig
men du reser utan mål
så nu reser jag mig bort från dig

många bilder från hamburgsund 2010

2010-08-01 @ 23:57:01


och helt plötsligt blir det tyst

2010-08-01 @ 21:56:51
Om jag får något att säga till om, vill jag dansa på din grav.

chips

2010-08-01 @ 20:10:09
Elina kom hit lite efter lunch, med sig hade hon tre chipspåsar och lite godis, galet nice. Kollade igenom två filmer - Prinsessa och Bring it on 5 - båda filmerna var bra! Tog farväl av henne för ett tag sen och slängde i mig en pizza. Får se vad morgondagen har att erbjuda!