Varje gång jag ser det exploderar det någonting inom mig, det räcker att du ler mot mig så kapitulerar jag

2011-02-28 @ 15:51:40
Snart kommer pappa och hämtar upp mig så beger vi oss till Sandviken för att sitta och lyssna på någon gubbe/tant som ska stå och prata i tre timmar. Jag kommer avlida, puss!


Jag blundar och håller andan lite till, hjärtat stannar, vad ska jag ta mig till? För jag vet att 100 år från nu kommer det alltid vara du.

2011-02-28 @ 11:38:38


Såg klart på alla Big Brother avsnitt som kommit upp igår, så sjukt underhållande program! Sen somnade jag så gosigt med Elvis. Tog ett litet danspass nu på morgonen framför Wii och nu ska jag städa mitt rum för det ser ut som ett helvete. Lite senare blir det kurs i Sandviken så jag ska få börja övningsköra, sen kalas hos farmor och så får vi se vad kvällen bär mig. Imorgon åker jag till Stockholm med fina Josefine, kunde inte längta mer.

Jag vägrar att inse

2011-02-27 @ 21:39:17


Idag har jag legat i min säng i stort sett hela dagen och kollat på film. Har även försökt att kolla ikapp lite Big Brother avsnitt som jag inte sett. Var till Lingbo idag också och käkade kebab på Silverbocken, var ett bra tag sen det. Nu är jag ensam hemma men jag har lilla Elvis som sällskap iallafall och tur är väl det! Ska fortsätta kolla på Big Brother nu, puss.

Våra brister gör oss till människor

2011-02-26 @ 18:57:58
1. Det första du tvättar i duschen? eh, håret kanske
2. Gillar du kaffe? nej och kommer aldrig att göra det heller
3. Hur mår du just NU? jag känner mig på lite dåligt humör och är lite ensam
4. Vad är sista bokstaven i namnet på killen/tjejen du älskar? finns ingen sådan
5. Berätta om din senaste dröm - jag drömde att jag åkte buss och att jag fikade en massa
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna? om man tröttnar på sin favoritmat så är det nog inte en favoritmat..
7. Vad vill du ha just nu? en utomlandsresa
8. Har du räknat till 1000 någon gång? ja
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? jag naffsar nog. kanske
10. Använder du smileys? ja :):):):)::):):)::):):):):)
11. Har du träffat någon kändis? javisst har jag det!
12. Gillar du keso? ja det är rackarns gott det!
13. Vilken låt hade du i huvudet senast? daniel adams-ray - himlen luktar plast
14. Hur många länder har du besökt? cirkus 5
15. Är dina föräldrar stränga? närå, hade kunnat varit värre
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? ja men inte från ett plan!!
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? jag glittrar
18. Brukar du hyra film? inte överdrivet ofta
19. Var kommer du vara på Lördag? idag är det lördag - hemma. nästa lördag vettetusan
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? var inte där men satt väl och looka på televisionen antar jag
22. Vad åt du till lunch? rostad lök med rostbiff och potatissallad
23. Har du lockigt hår? om jag vill
24. När grät du senast? torsdag till fredag, fy. fan.
25. Har du gått in i en vägg någon gång? ja och i såna dörrar som åker upp när man närmar sig + träd och stolpar. shit happens
26. Favoritårstid? när våren börjar gå mot sommar
27.  Saknar du någon just nu? faktiskt
28. Sover du med TVn på? ja. finns sådan finurlig grej som heter sovtimer som jag använder mig av, perfektion
29. Tycker du att du är gammal? rynkorna börjar krypa fram
30. Är du mörkrädd? beror på
31. Gillar du ditt liv just nu? just i skrivande stund är det förjävligt
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? ja
33. Har du bra syn? hoppas?!?!
34. Var är dina föräldrar just nu? mamma är i stockholm och pappa är uppe i vardagsrummet
35. Vad har du på dig just nu? mjukisbyxor och fjortiströja från gina tricot
36. Vad var det senaste du köpte? ben & jerry
37. Hatar du mer än 3 personer? vill helst inte hata någon
38. Använder du sushipinnar? ching chang tjong det händer
40. Äger du ett vapen? ett plastsvärd
41. Gillar du ditt hår? love is in the hair
42. Gillar du dig själv? mer eller mindre
43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? mamma
44. Hur ofta använder du MSN? lite för mycket

13e bilden: Du och någon klasskompis.

2011-02-26 @ 16:41:46


Jag har gått för långt, kan inte sluta gå

2011-02-26 @ 15:36:34
Adams-Ray var grymt! Det bästa var strömavbrottet som gjorde att de fick freestyla och damn vad kungligt det var! Dock var det inte så mycket folk så det blev inte riktigt så mycket drag där inne. Hade planer att gå ut efteråt men vi var alldeles för trötta, så det blev Harry Potter och B&J hos Ludde istället. Åkte hem 10 imorse och när jag kom till Ockelbo så gick jag och solade, hur skönt som helst. Tog en promenad hem och hemma blev det till att spela lite Super Mario med Frida och Anton. Tog en skön dusch för ett tag sedan och nu funderar jag på en powernap! Skulle ju inte sitta helt fel de inte.

Puss på vackra Daniel Adams-Ray!


En miljon på banken men ingenting att leva för

2011-02-25 @ 16:36:49
Nu åker jag in till stan, hämtar pengar, möter upp Ludvig, går på stan, drar hem till Ludde, taggar -> fixar -> taggar och sen drar vi oss mot Maxim för att kramas med Daniel Adams-ray. Behövligt just nu.

Vem är jag?

2011-02-25 @ 08:50:31


Jag känner inte igen mig själv just nu. Igår hände en grej som jag blev så otroligt arg och frustrerad över och när jag kom hem klockan 5 från skolan så la jag mig på sängen i fosterställning och grät, grät, grät. Jag låg och hulkade en timme sen somnade jag av utmattning med kläder på och allt. Pappa hade tydligen vart in och försökt pratat med mig men jag var helt medvetslös.

Imorse när jag vaknade så fick jag ännu ett bryt och började gråta igen så jag ska stanna hemma idag och ta igen massa skolarbeten som jag ligger efter med. Jag har omprov, prov, två arbeten, redovisningar som ska göras plus en praktikplats att fixa. Men vart ska jag få kraften ifrån att ta tag i allt? Jag vet att jag bara har 4 veckor kvar i skolan innan jag går ut på APU, men inte ens det får mig att vilja kämpa.

Och som grädden på moset så har alla mina byxor gått sönder och jag har inte råd att köpa nya, mitt bankkort fungerar inte och det ska börja kosta 40 kr att ta ut pengar om det inte är handelsbankens automat.

Fy. Jävla. Fan.

12e bilden: En bild på din vardag.

2011-02-23 @ 22:19:09

Snabbt, stabilt och jättebra

2011-02-23 @ 22:12:37
Skolan rullade på i värdelöst tempo som vanligt. Tur att jag har glada människor omkring mig som kan pigga upp mig lite. Efter skolan mötte jag upp Josefine på stan så tog vi en snabbrunda, sen gick vi hem till henne och kollade på lite film - supermysigt. Blev träning på Friskis & Svettis sen tog jag tåget hem. Ska ta mig något att äta nu sen sova och hoppas på att provet imorgon går bra (haha där lurade jag mig själv nästan, kommer få ett starkt IG på provet och Olle kommer vilja döda mig). Men puss på er fina läsare!


Jag ska bara leva klart

2011-02-22 @ 23:08:49

Varenda känsla var på liv och död

2011-02-22 @ 19:21:38
Åkte in till skolan 7.23 med bussen, slutade skolan efter en timme - värt? nej. Åkte hem med tiotåget så fick jag med mig Elvis på samma gång, så har myst med honom hela dagen och det ska jag fortsätta med. Imorgon är det skola igen sen ska jag träna med fina människor. 

 
Hit ska jag, banne mig!

I'm beautiful in my way

2011-02-21 @ 22:50:02
Åkte in tidigt till skolan och jobbade lite med ett arbete, hade trevligt resten av skoldagen sen åkte jag ner på stan och mötte upp Elina, Michelle och Josefine så gick vi runt lite. Hamnade på Donken sen blev det träning, och SOM vi tränade! Är totalt jävla slut nu så jag ska krypa ner och gosa med Elvis, lille gosen.



Gosig kväll och vi gör fjortistecknet som ett skämt. Så, då var det undanstökat.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

2011-02-20 @ 23:19:00

Om en minut om en sekund

2011-02-20 @ 22:39:09
Jag har inte haft tid till att blogga i helgen. Efter skolan i fredags åkte jag hem till min moster i Sätra, hämtade min kusin på skolan och sen åkte vi och kollade när hon skulle dansa. Sen efter det så hämtade min fina mormor upp mig så åkte vi hem till henne och myste hela kvällen. Igår begav vi oss till Stockholm, fick lunch hos mamma sen fixade vi oss iordning och åkte ner på stan och käkade indisk mat. Efter middagen gick vi till Göta lejon för att kolla på Romeo och Julia - underbar musikal! Göran hämtade upp oss och vi somnade så gott när vi kom hem. 

Idag gjorde vi oss redo för hemfärd. Stannade till i Uppsala hos Birgitt och Gustav, fick mat och fika hos dom. Sen sa vi hejdå och åkte till Gävle och hem till Stina och Pär som nyss har flyttat. Så det blev lite fika hos dom med. Efter det skjutsade mormor och Lennart hem oss och nu inväntar jag en repris på melodifestivalen. 

Imorgon är det världens sämsta skola som gäller sen stenhårt träningspass på friskis & svettis!

 

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

2011-02-16 @ 22:30:58

Jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmågan att förstå

2011-02-16 @ 22:21:24

Usch säger jag bara. Nu är jag och många i min omgivning i någon depp-period. Det känns som om allt är fel och att jag närmar mig "the point of no return" i mitt liv. Skolan verkar ju iallafall ha lust att döda de flesta elever nu också. Jag tycker att jag inte har någonting att plugga på, men när jag tänker efter så har jag en miljon saker jag bör göra. Men jag orkar verkligen inte, det tar stopp. Det enda som får mig att kämpa är att vi ska ut på APU snart, så vi har inte alls många veckor kvar i skolan. Men såklart är det ju problem med APU:n också eftersom jag inte har någon aning om vart jag vill vara någonstans. Så har jag IG i samhällskunskap också och får inte fixa klart den kursen förrän vecka 10. Och att istiden är tillbaka och jag fryser arslet av mig varenda jävla dag gör inte mina problem bättre. Plus att jag sitter med jordens värsta huvudvärk nu också.

Fy fan vad mitt liv suger just nu.


Jag behöver en kram.


9e bilden: Någon i din släkt.

2011-02-16 @ 16:04:01

Där regnet aldrig faller

2011-02-15 @ 18:47:00

Studiebesök -> sluta -> waynes -> tåg -> däckad -> dusch -> mys


8e bilden: En person som du saknar.

2011-02-14 @ 19:47:18

Min fina Michelle, du är så bra.

Vem ska du spela när du har lagt alla kort?

2011-02-14 @ 19:35:40

Mysig dag. Tog bussen in halv åtta fast vi började halv elva för jag skulle följa med Petra till polisen, dock hade hon inte kollar upp när de öppnade (klockan 10 fick vi reda på när vi var i gävle) så vi satte oss i skolan och pluggade lite istället. Lunchade med min fina Elina på Waynes sen gjorde jag klart min webbdesign så nu är jag fri från individuella valet! Åkte hem och käkade mat med pappa och nu ska jag leta på någon som vill komma och kramas med mig. Vill väl inte vara själv på självaste Valentindagen! Puss och kram på er ♥

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

2011-02-14 @ 00:40:16


Orsak till varför den inte laddats upp tidigare: Jag posar med en fucking jävla riskaka.

Du är musiken i mig

2011-02-13 @ 23:10:49

Senaste
Låt du hörde: Markus Krunegård - Jag är en vampyr
Film du såg: "Puss"
Mat du åt: Pizzzzaaaa
Kram: Mamma och Göran
Känslan: Äcklad
Resa: Stockholm -> Sandviken -> Ockelbo
Glädje: Godisskålarna jag inte kunde äta förra veckan
Dröm: Jag drömde om American pizza place-pizzor
Person du träffade: Min älskade syster
Personen du sov hos: A
Personen du pratade i telefon med: Pappa
Personen du fick sms av: Erik Andersson
Gången du åt 7-eleven korv: Tror inte jag ätit någon sådan korv faktiskt. Konstigt!!!!!!!
Gången du var utomhus: För någon timme sen. Första gången sen i tisdags.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Ett X antal år sedan
Saken du köpte: En ramlösa

Allmänt:
Ska bli skoj: Att börja skolan och börja med träningen igen
Ska inte bli skoj att: Ta igen det jag missat i skolan
Sparar till: Utlandsresa
Pålägg som gäller: SMÖR, kanske en kalkonskiva om jag har tur
Önskar att jag var bättre på: Att få personer att stanna kvar hos mig
Dagens dryck: Pepsi, Coca Cola, Ramlösa
Vad saknar du: Någon att kramas med
Vad har du gjort idag: Åkt en jävla massa buss
Brukar du svära mycket: Svär aldrig
Hur tidigt stiger du upp: 6:30
På helgerna: Gör jag massa roligt, ibland tråkigt
Vad ska du göra ikväll: Det är snart natt så jag ska sova
Hur många timmar sover du per natt: Typ 6
Vem är snyggast i världen: Andreas Wijk, Alexander Skarsgård, Ove Sundberg
Vad är det för veckodag: Söndag
Favoritplagg i garderoben just nu: Mina svarta tygtights eller nå
Längd: 164 cm
Byter gärna garderob med: Kenza
Byxa eller kjol: Byxor tackar som frågar
Senast utlästa bok: Har inte läst någon bok på länge, så kommer inte ihåg
Mitt rum kan beskrivas som: Ostädat
Mig själv med tre ord (just nu): Mätt, glad och utvilad
Jag tränar: 3 gånger i veckan. Vill meeeer!!
Jag ville bli när jag var liten: Sköta om delfiner och bli kock


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

2011-02-13 @ 22:41:21


Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

2011-02-13 @ 22:00:18
Bussresan gick bra och jag slapp oroa mig för att inte hinna med bussen från Sandviken för pappa, Vickis och Frida kom och hämtade mig på resecentrum så åkte vi och käkade på American pizza place. Jag tog en Capricciosa men den smakade för mycket svamp så jag skrapade bort champinjonerna. Och när vi satt där och åt så kom jag på att ris inte är någon mysig maträtt.

Nu sitter jag inne på Fridas rum och myser, har saknat henne faktiskt. Imorgon är det skola och konstigt nog så längtar jag lite.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

2011-02-13 @ 14:35:02


2008


Sen när blev kärlek så svårt att få?

2011-02-13 @ 14:31:41
Var vaken till klockan tre inatt och spelade Oxie, det är bäst ♥ så jag sov till nästan klockan 1 idag. Ganska skönt faktiskt. Jag ska snart ta mig någonting att äta så jag har fått i mig lite energi till bussresan hemåt. Hoppas jag hinner med bussen från Sandviken sen bara annars vet jag inte hur detta ska gå ihop. Och har jag tur så kommer min fina Elina hem till mig ikväll och gosar. Later puss!

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

2011-02-13 @ 00:59:50

Allt vad du vill att andra ska göra för dig, det ska du också göra för dom. Det är den gyllene regeln.

2011-02-12 @ 23:08:43
Jag har en vän som är väldigt speciell på många sätt och vis. Hon har inte alla chips i påsen, alla indianer i kanoten - hjulet snurrar men hamstern är död - som man brukar säga. Hon förgyller mina dagar med skratt och gråt, värme och kyla, kärlek och hat. Nu vill jag att ni hjälper mig mina kära läsare, gå in på hennes blogg och stöd hennes kamp till ett mer onormalt och komplicerat ungdomsliv, för det är nu hon behöver det som mest.

Allt makt åt Tengil, vår befriare.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

2011-02-12 @ 22:36:13

Vad ska det bli av mig?

2011-02-12 @ 15:19:17
Idag är det 100 dagar kvar till studenten, 100 dagar! Hur jävla lite är inte det egentligen? Det är så jävla sjukt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Om en månad drar vi på studentkryssning. Om tre månader är det bal. Plus att vi ska ut på praktik vecka 14. Finns liksom ingenting att inte längta till!
Det sämsta med den här dagen är att jag missar 100-dagarsfesten som är på Maxim ikväll. Rebecca och Fiona ska dit och spela och 700 studenter ska skaka rumpa och festa loss. Men jag känner att jag ska vila ut den här veckan. På måndag ska jag träna, varesig min kropp vill eller inte. För jag ska fanimej vara smal till sommaren!

2a bilden: En bild på dig själv.

2011-02-12 @ 14:10:41


Silverdröm, alla jagar i panik

2011-02-11 @ 23:23:19
"Susanne 40 år fick äntligen sin idolbild!"

Ja, så hade en perfekt tidningsrubrik sett ut om kvällens scenario visats för aftonbladet. Mamma står alltså med sina grå mjukisbyxor framför tv:n och ser på kvällens avsnitt av Skavlan. Carola Häggqvist (hennes stora idol genom alla år och dagar) kommer in och mamma drar fram sin iphone och knäpper kort på Carola på tv:n. PÅ TV:N! Hahaha förstår ni hur töntigt det såg ut? Hon är bra knäpp hon min mamma :)

Nej nej nej, jag kommer aldrig tillbaka till den ni vill att jag ska vara

2011-02-11 @ 20:50:20
Sushi blev kvällens mat. Nu äter vi lite godis och kollar på Let's Dance. Såklart sitter vi alla tre vid en varsin dator, men det är mysigt på ett sätt ändå. Leder på Oxie gör jag också, hur kung?


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2011-02-11 @ 14:43:54

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

2011-02-11 @ 14:01:30

Nytt utseende på bloggen och jag trivs!

2011-02-11 @ 13:30:27


(Gammal bild eftersom jag i nuläget inte är vidare fräsch och snygg)

Det snöar här i Stockholm idag, du har det säkert bättre än jag

2011-02-11 @ 10:56:36
Det händer inget särskilt, jag har det ganska bra fast det snöar här i Stockholm idag..



Bästa bilden jag kunde ta på vädret. Enjoy.

Var vårt möte redan bestämt långt innan vi fötts?

2011-02-10 @ 22:49:32
jag heter: maria amanda elisabeth astner
jag vill: att det ska bli sommar
jag har: världens vackraste vänner
jag är rädd för: att vara ensam
jag är inte: självsäker
jag sjunger: lite då och då, ibland oftare
jag är: en person
jag gillar: att få vara oseriös ibland


Nu:

2011-02-10 @ 15:27:06


You never were and you never will be mine

2011-02-10 @ 12:34:04
Varm choklad, fruktsmoothie och Avatar får rädda min dag, känner mig hängig igen... Pappa sa att man kan bli trött av penicillin och ja, det stämmer nog rätt bra det. Jag är helt slut. Om jag ska må såhär så blir det ingen 100-dagars fest för mig på lördag, vilket skulle vara väldigt trist! Nu ska jag krypa ner under täcket igen så hörs vi lite senare. Puss!

Shemar+Moore in Monte Carlo Television Festival 2007- Day 4

Man måste genom skam, man måste genom drömmar

2011-02-09 @ 22:20:20

När man får ett sånt löjligt leende på läpparna


För vill du ingenting så kommer ingenting att ske

2011-02-09 @ 22:10:01
Jag har börjat kollat runt på olika taueringar nu som jag skulle kunna tänka mig att göra. Vet att jag vill ha en text i nacken men jag hittar ingen klockren text som passar. Det måste ju kännas 110% rätt innan man fäster en tatuering på kroppen. Så jag måste bara hitta den/det som är jag. Ni får mer än gärna ge förslag :)


Du är början på något nytt och någonting underbart, för mig, för mig

2011-02-09 @ 12:37:55
Idag får Oxie göra min dag tillsammans med nyponsoppan. Samtidigt plågar jag mig igenom matprogram på tv:n, hur smart är det när man inte ätit på flera dagar? Inte så smart, nej.

Nu ska jag lira, ciao.



Du kan spela Oxie på facebook genom att söka på "Oxie" :)

När långa nätter inte blir som man vill

2011-02-09 @ 10:23:43


Jag vet vem jag är när jag är hos dig

2011-02-08 @ 23:40:34
Dagens humör: helt slut som människa, men rätt glad ändå
Dagens frisyr: uppsatt 3-dagars ruffs
Dagens låt: ingen speciell
Dagens händelser: buss, buss, tunnelbana, milkshake, nyponsoppa
Dagens mat: milkshake och nyponsoppa med glass
Dagens väder: har knappt varit ute men skönt var det nog
Dagens citat: tjenare mannen!
Dagens smink: cleant
Dagens dricka: vatten och milkshake
Dagens program: sommar i sverige, älskar montazamis syrra

En tredjedel av den jag var går hem för en är krossad och en är din

2011-02-08 @ 20:08:44
Jag har inte haft någon ork att blogga på sistone. Har iallafall hunnit med tacomys med mina tjejer i fredags, myspromenad med Ludvig och melodifestivalmys med syster i lördags. Min söndag blev inte som planerad, skulle egentligen åkt till min moster på kalas men jag mådde så fruktansvärt dåligt så jag stannade hemma. Igår åkte jag till doktorn så han fick kolla i min hals och så hämtade jag ut penicillin mot halsfluss. Men imorse kände jag att jag behövde någonting annat än Ockelbo, så jag drog hem till mamma i Stockholm. Jag hoppas att hon och Göran är rätt medicin för mig.

I want you to make me feel like I'm the only girl in the world

2011-02-03 @ 09:54:02

Jag börjar med att be om ursäkt för att min blogg har varit lite döende nu ett tag, men jag har inte haft så mycket på hjärtat som jag kunnat dela med mig av. Men det som hänt på senare tid är väl att jag har myst, skrattat, gråtit och hämtat min fina studentmössa. Min kropp är helt slut och därför har jag legat lågt med träningen, ska köra på måndag igen.

Imorgon ska jag kramas med två vackra vänner, Elina och Linnea. Så får vi se vad resten av helgen har att erbjuda.

En låt till Elina:

En låt till Linnea:


Jag vet att livet snart ska börja och det blir vad jag gör det till

2011-02-02 @ 17:24:34

Det här är till dom som aldrig kom fram till andra sidan drömmen

2011-02-01 @ 17:38:44
Det är dags för tisdagsmys!

You'll never (always) walk alone

2011-02-01 @ 17:18:55
Jag tycker att Fernando Torres skulle ha stannat i Liverpool och inte bytt till Chelsea. Jag är lite frustrerad över detta faktiskt. Han ÄR Liverpool. Fan ocksååååååå.



Att han va Liverpools snyggaste spelare gör ju inte saken bättre precis. Blä på dig Fernando.