En sån där lista när man har tråkigt

2010-11-30 @ 21:49:52

Favoritgodis: 70% cacao mint och lakritsnappar
Musik just nu: Allt som spelas på min spotifylista
Vad sa du senast: "Tack för maten"
Sommarplaner: Då har jag tagit studenten, så jag hoppas jag har någon form av jobb. Så ska jag ha körkort och åka runt med mina brudar + leva livet.
Hur många kuddar sover du med: 6 st
Favoritväder: Snöstorm och -32 grader Celcius
Morgon- eller nattmänniska: Måste säga nattmänniska, fast helst dagmänniska
Sparare eller slösare: Studiebidraget försvinner lika snabbt som det kommer in på kontot
Har du några homosexuella vänner: Yes sir I have!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Nej
Ser du på kärleken som ett misstag: Misstaget skulle vara att se kärleken som ett misstag
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3 är en bra siffra
Bio eller promenad: Bio, eller en mysig promenad en varm sommarkväll
Stjärntecken? Vattuman
Rädd för insekter? Jag? Rädd? PFFT
Äckligaste insekten: Myggor, de stjäl mitt blod!
Största svaghet: Hemskt lat
Det här är jag bra på: Jag är bra på att vara kräsen
Bästa bok? Ängeln jonny
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Jag skulle vilja kunna förvandla mig till vad som helst.
Vad vill du jobba som? Reseledare, bartender, eller nåt med evenemang!
Chips, morötter eller godis? Chips är det enda
Pizza eller hamburgare? Kebab
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Ja! Tatuering i nacken, piercing i naveln när jag blivit smal
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Japp, men isåfall är det helt på impuls och jag är nog inte vid medvetande då
Är du rädd för blod? Nej är du?
Anser du att du är stark? Om biceps ska hänga jämns med triceps så antar jag att ja är stark
Brukar du sola? På sommaren
Använder du knark? Stekspade
Kaffe, te eller inget? TE
Har du en besatthet? Socialisering med fina människor


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

2010-11-30 @ 20:41:38
Så jävla ointressant så det finns inte, men jag hade på mig mörkgröna/bruna chinos, svart t-shirt och en grå kofta, svarta strumpor, converse osv osv osv....

Friends, lovers or nothing

2010-11-30 @ 20:39:57
Idag har det varit en superduperbra dag (förutom att jag sov över imorse men det är sånt som händer). Började med att svara på massa frågor om nånting jag inte minns just i skrivande stund, sen redovisade jag om Bollnäs och så var det dags för talet. Jag var nästan sist av alla i klassen, men konstigt nog var jag inte så nervös när jag väl pratade.

Åkte ner på stan efter skolan, mötte upp Elina och hennes söta mami. Gick runt och "shoppade" lite, flörtade med någon random kille inne på Cubus (hahahahah orkar inte Elina) sen köpte min kära vän en björnfitta och skrek över hela H&M: "JAG SKÖT EN VARG I PUPPAN OCH SEN SATTE JA HAN PÅ HUVVE!" - tror ni att jag dog då en skvätt? JA.
Sen, då plötsligt hände det, jag mötte Rolf Lassgårds blick och det var magiskt, han är så fucking jävla awesome. Lyfte från jorden ett tag och när jag landade tog vi en fika på George.

I Ockelbo blev det dags för projektarbete, pingisturnering med tre gossar och en Felicia, det gick absolut inte bra. Vann 1 match av typ 8.... Pingis är nog inte mitt kall.

Hoppas ni läste allt för jag skrev det till er så ni ska ha något att göra i ca 2-3 minuter. Puss

Jag....Kan....Inte....Andas...!

2010-11-30 @ 13:38:24
Jag ska snart hålla mitt sista tal innan studenten - svenska B - om kroppsspråk och ansiktsuttryck. Jag är supernervös!!!

Tänkte dra ut på en cykeltur igår, men....?

2010-11-30 @ 01:16:51
...kändes inte som om det var en bra idé?


Öppna dina ögon och se vad jag har att ge

2010-11-30 @ 01:07:18

I'm flying without wings

2010-11-29 @ 21:28:08

Jag är så himla duktig! Jag har gjort om HELA mitt rum idag, fast jag har mått som jag mått. Fick ju sota för det såklart för nu mår jag inte alls bra efter all kraftansträngning. Men rummet blev iallafall bra och det är ju huvudsaken. Nu sitter jag och skriver klart mitt tal som jag ska hålla imorgon på nationella provet i svenska, hoppas på att det går bra!


Dag 09 - Min tro

2010-11-29 @ 13:25:31
Jag tror inte på Gud, jesus eller bibeln. Men jag tror på så himla mycket annat.
Jag tror på att allt händer av en anledning, att det finns en förklaring till varför jag skriver det här inlägget just nu, varför just du gick in på min blogg precis nu och varför vi funderar över såna här saker.
Jag tror på att ärlighet varar längst och att det är det som räknas.
Jag tror på spöken, andar och andra övernaturliga fenomen, den som inte tror på det måste vara helt tom. Det finns så himla mycket bevis på att sånt faktiskt existerar, ni blundar bara för det.

Sen tror jag på äkta vänskap, att det verkligen finns vänner som skulle kunna göra allt för en, oavsett vad. Vänner som ställer upp i vått och torrt, som gråter och skrattar med dig, som stöttar dig igenom det tunga och mörka.

Jag tror på det här, vad är eran tro?

Dag 06, 07 och 08

2010-11-28 @ 17:06:12
Dag 06 – Min dag
Fredag, fixade iordning i lokalen för mammas 40-årsfest. Inväntade gästerna och käkade italiensk buffé. Det var supergott och supertrevligt. Efter den satt vi i stugan och pratade till klockan 1 på natten, mys!



Dag 07 – Min bästa vän
Min bästa vän är utan tvekan Elina Meyer. Vi lärde känna varandra riktigt bra i somras, och jag ångrar inte en sekund att jag började umgås med henne. Hon är mitt ljus i mörkret, kaviarn på mackan, chipsen i påsen.

Dag 08 – Ett ögonblick
Håkan Hellström på Hovet, 13 november. Finns inte ord som kan beskriva hur jävla jävla bra det var.

Dag 05 - Vad är kärlek?

2010-11-25 @ 11:15:31
Jag kan inte förklara vad kärlek är, men den dagen jag kommer på det så återkommer jag med ett svar.

Dag 04 - Det här åt jag idag

2010-11-24 @ 20:36:50
Frukost: Ingen
Lunch: Makaroner och köttfärssås med grekisk sallad
Middag: Lövbiff i cheddarostsås (inte min favoritsmak, tycker att det smakar möggel och fotsvett) med klyftpotatis och sallad. Såg ut ungefär såhär:


Hej mitt vinterland, nu är jag här

2010-11-24 @ 15:24:03


Bild från förra året, men snö som snö. Kallt är det och jag hatar det. Vill ha sol och värme!

If life is just a game, how come I never won?

2010-11-24 @ 13:24:19
Åkte till skolan för att ha dubbelpass i Religion, men väl på plats så sa min lärare att vi bara skulle ha ett pass. Alltså slutade jag efter en timme i skolan, kändes ju väldigt nödvändigt att åka in för det. Ska packa lite ikväll, så ska vi äta nån finare mat ikväll eftersom vi åker bort imorgon, sen får vi se vad som händer.

Down, down down down down

Så mycket att göra, så mycket tid

2010-11-23 @ 23:06:02
Efter skolan åkte jag ner på stan med Petra och Linnea, kikade runt lite sen fick jag gratismat på Donken, inte helt fel. Tog tåget hem och begav mig till Gotan för att jobba med projektarbetet. Idag visades "Eclipse" så jag och Felicia stod i kiosken sen fick vi se filmen, frös arslena av oss men det är sånt man får ta. Ska ta och hoppa in i duschen snart och sen ta på en ansiktsmask. Tar hand om mig själv alldeles för lite nu för tiden.


Dag 03 - Mina föräldrar

2010-11-23 @ 10:22:05


Mannen till vänster är min pappa, Tommy heter han och är 40 år ung. Han har inte alltid haft det så lätt, men jag försöker verkligen göra mitt bästa för att göra honom glad. Jag orkar inte alltid vara glad och trevlig mot honom, men man kan inte alltid vara det mot varandra.
Vi känner inte varandra så bra, jag och min pappa. Men jag vet att han skulle göra allt för mig och det räcker gott och väl.

Kvinnan i mitten är min mamma, Susanne heter hon och är 39 år ung. Vi har inte alltid varit överrens om vissa saker, men hon har uppfostrat mig väl och jag är glad att just hon är min mamma. För lite mer än ett år sedan flyttade hon till Stockholm, men jag tror att vi har kommit varandra närmare på grund av det. Hon är världens bästa.

Mannen till höger, på samma bild som mamma, är min låtsaspappa Göran. Han är Stockholmare och några år yngre än min mamma. Anledningen till att jag tar med honom här är för att han har varit som en pappa för mig. Vi har bråkat, skrattat och allt som föräldrar gör med sina barn. Göran har alltid tagit hand om mig och min syster, spelat tv-spel med oss, åkt skridskor osv osv. Är grymt glad att jag har fått lära känna honom. 

Sedan blir du lämnad i tårar, utan någonting kvar

2010-11-22 @ 22:50:45

Här sitter jag, två månader från min 18-årsdag och kan inte sluta tänka på vad jag har och inte har i livet. Jag försöker hela tiden att intala mig själv om att jag ska uppskatta det jag har, men hur ska jag kunna uppskatta något när jag knappt vet vem jag är? Såklart går detta upp och ner, vissa dagar mår man bättre än andra. Men snart orkar jag inte hålla humöret uppe längre. Jag faller och faller, men ingen ser och ingen hjälper. Jag kan inte sätta fingret på vad som tynger mig, och jag kan egentligen inte förklara vad som är fel. Men att det är någonting är jag helt säker på. Nu gäller det bara att ta reda på vad problemet är och försöka få det ur världen.

Jag ska sluta kasta pärlor åt svin.


Would you run, and never look back?

2010-11-22 @ 19:49:29
Just i skrivande stund sitter jag och pluggar och lyssnar på skön musik. Sen har jag världens trevligaste social-via-msn-kompis med mig också, så jag tror att min kväll kan bli riktigt mysig.



Ber om ursäkt för min slarviga, gräsliga handstil. Men det var ju inte det vi pratade om nu, nej...

Det är så det känns

2010-11-22 @ 09:21:56

" Tänk att få vakna till en dag utan ångest. Tänk att få vakna och känna glädje för dagen som väntar mig."


Dag 02 - Min första kärlek

2010-11-22 @ 09:03:30
Alla berättar om sin första kärlek, som är en pojkvän eller flickvän. Då jag aldrig har haft någon riktig kärlek, eller upplevt riktig kärlek än så kommer jag inte kunna berätta om kärlek till en pojkvän.

Dock anser jag att man kan ha kärlek till mycket annat, som ett husdjur, en bok, en årstid osv. Men jag väljer att låta det vara osagt, och vänta tills min första kärlek dyker upp. För jag tror att han närmar sig :)

Här är jag och mina kollegor:

2010-11-21 @ 14:58:16
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Fint

Dag 01 - Om mig

2010-11-21 @ 01:49:04
Den 21 Januari 1993 en tidig morgon krystade min mamma ut mig på BB i Gävle. Jag kommer såklart inte ihåg någonting från förlossningen, men jag låg väl antagligen helt kladdig på mammas mage och hon berättade för mig hur glad hon var över att jag kommit till världen. Min pappa var nog också närvarande.

Jag växte upp i en liten by som heter Lingbo, även kallad Byn som Gud glömde. Där bor ca. 600 människor och ungefär lika många husdjur. Vi flyttade runt väldigt mycket i denna by, hus till hus, hus till lägenhet, lägenhet till hus. Bodde lite mer än 1 år nere vid sjön, helt underbart på sommaren. Nu har vi dock flyttat till Ockelbo.

Högstadiet var en jobbig period i mitt liv, jag var väldigt blyg och mitt självförtroende låg på minus. Vissa dagar var bättre än de andra. Men så är väl livet för en helt vanlig tonårig trotsig fjortis. Men nu på gymnasiet så har mitt självförtroende stärkts och jag har utvecklats sjukt mycket, tack vare Barn- och Fritidsprogrammet.

Förra sommaren flyttade min mamma till Stockholm så jag hamnade i Lingbo på heltid, det blev ganska jobbigt för mig att inte ha min mamma med mig varje dag, som jag var van vid. Men jag lärde mig hantera det och nu går det hur bra som helst, och jag åker till henne så ofta som jag orkar och kan.

Jag har snart genomlidit tre år på gymnasiet och jag tar studenten om ca. 200 dagar. Det känns helt overkligt och jag kan verkligen inte fatta att det är sant! Jag kan heller inte fatta att mina betyg är så pass bra som de är, för jag pluggar verkligen aldrig! Är ju rätt lat av mig.

Till nästa sommar ska jag ha gått ner mycket i vikt, det är ett mål jag har i livet. Jag har ännu inte börjat med det än, men det ska jag fixa snart.

Att jag har världens finaste vänner tänker jag inte heller låta bli osagt.

Jag drömmer lite smått om att åka utomlands och jobba, reseledare eller bartender är två yrken som jag är sugen på i skrivande stund.

Sen är jag jävligt bra på att skriva en osammanhängande text, så vi skålar på det!

Trettio dagar

2010-11-21 @ 01:32:11
Har sett att både Matilda och Kasper gör detta på sina bloggar, så jag tänkte prova jag med. (Om jag kommer ihåg att göra det) Jag ska alltså skriva om varje kategori i 30 dagar. Sjukt bra metod om man har utav en liten bloggtorka vissa dagar. Första inlägget kommer strax!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

I wanna believe everything you say, 'cause it sounds so good

2010-11-21 @ 01:14:55


Saknar dig din lilla gobit! ♥

Du får ta mitt hjärta, du får göra vad du vill

2010-11-21 @ 00:48:09
Jag sitter vaken och kollar igenom nästan hela YouTube tror jag, finns helt galet mycket grejer där när jag tänker efter. Det roligaste att kolla på är när människor har gjort covers av bra/dåliga låtar eller scener ur kända filmer. Jag brukar alltid söka på "Me singing" så kommer det upp sjukt bra och roliga klipp.



The rest is still unwritten

"Det finns inget som är så skönt som en stubbe"

2010-11-20 @ 20:22:34
Sitter och kollar på "Så mycket bättre" nu som går på 4an. Och jag måste få säga att Thomas Di Leva är en sån sjukt fantastisk människa, jag vet ingen som är sån livsnjutare som han är. Och jag fattar inte hur han lyckas vara som han är, men det är så sjukt, jävla, fascinerande!

Ps. Bloggen är fortfarande under uppbyggnad.


For God's sake!

2010-11-20 @ 14:14:49
Jag behöver väl inte ens tala om egentligen att jag gör om min blogg, men jag berättar för er utifall ni inte fattar det. Den ska alltså INTE se ut såhär när den är klar! Puss

It aint over 'til it's over

2010-11-20 @ 13:14:54

Vaknade för ca. en timme sen, men har inte orkat tagit tag i livet och klivit upp än. Har skitont i huvudet och allt känns piss. Jag vill inte bo i Ockelbo heller, det suger. Vill ha en lägenhet i stan så jag kan börja leva. Livet går jävligt bra nu.


Everything I'm not, made me everything I am

2010-11-20 @ 01:11:09

SACO - Sveriges Akademiska Centralorganisation

2010-11-19 @ 19:23:06
Spenderade dagen på Stockholmsmässan med 3000 (typ) andra människor. Såg väl lite intressanta grejer, men vid halv 12 kände vi oss nöjda så vi satt mest och gjorde ingenting fram till halv tre då bussarna mot Gävle gick. Dock stannade jag kvar, så jag började min promenad mot mamma. Hon mötte mig i centrum så handlade vi lite godis, sen åkte vi hem och jag tog ett långt, skållhett bad. Vi har precis ätit grekisk mat och nu inväntar vi Idol! Mycket mysig fredag.


Det är så vi gör, när lärarna har gått hem

2010-11-18 @ 16:35:11

1. Fullständigt namn? Maria Amanda Elisabeth Astner
2. Exakt ålder? 17 år, 10 månader och 18 dagar. Eller jag vet inte
3. Vart bor du? Ockelbo/Stockholm
4. Bor tillsammans med? Pappa, lillasyster + hund
5. Husdjur? Dammråttor
6. Färg på ditt hus? guuuult
7. När är du född? 21 Januari 1993
8. Klass? Bf3a
9. Vilket år tar du studenten? 2011
10. Något jobb?  Nej det är dåligt på den fronten
11. När ska du sova ikväll? Sen
13. Duschat idag?  Nej fan heller. Sånt orkar jag inte
14. Kramat någon idag? Ja, Ida Bohlin på lunchen ♥
15. Pussat någon idag? Nein
16. Vad har du ätit?  Fiskpinnar och potätär
17. Dagens klädsel? Tights, kofta, jacka, halsduk osv osv
19. Dagens sötnos? Hihihihihi hemlis
20. Dagens roligaste? Paulinas klockrena kommentar "får vi också kolla?"
21. Har du många vänner?  Jomenvisst
22. Hur många har du kysst?  Haha vem räknar det?
23. Vem kramade du senast? Ida Bohlin
24. Hur många vill du ha sex med? 473847923743289 st, så vill ja inte de ;pPPpPp
25. Hur många har varit otrogna med dig? No one
27. Har du pojk-/flickvän? Nejejejejejjejejej
28. Vem pratade du med i telefon senast? Pappa
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: De går bra d - från moster                 

FAVORIT
31. Film?
 Never back down ♥
32. Låt? Det mesta funkar utmärkt
33. Mat? Tacos o sånt
34. Dryck? Loka - smultron citron
37. Stad? Göteborg
38. Land? Thailand
39. Ämne i skolan? Skapande verksamhet kanske
40. År? 1993 - jag föddes YEYEYE


SENASTE
41. Personen du tänkte på?
Hemlis
42. Du kysste? Hemlis
43. Gången du spydde? Ett tag sen
44. Gången du grät? Hela dagen, har nå fel i ögonen
45. Pizzan du åt? Kommer inte ihåg
46. Gången du var i Göteborg? I somras med världens finaste vän ♥
47. Gången du var i stockholm? Förra helgen, ska dit imorgon igen.
48. Gången du var full? Hemlis
49. Gången du var hög? Aldrig hänt och kommer aldrig hända
50. Personen som såg dig gråta? Hela världen

ANTINGEN ELLER
51. Svart eller vitt?
 Svart
52. Hund eller katt? Helst katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Mys is the shit
54. Tv-spel eller datorspel? Båda
55. Singel eller upptagen? Singel
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? Haha inget
58. Ragga eller bli uppraggad? Helst uppraggad, kass på att ragga
59. Big brother eller paradise hotel? Paradiset
60. Svart hår eller blont? Blondie
61. Blåa ögon eller bruna? BRUNAAAA
62. Choklad eller lakrits? Beror på humöret
63. Göteborg eller stockholm? Det förstnämnda
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta? Coca cola
66. Pizza eller kebab? Kebab
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Båda!
69. Leva eller dö? Leva tills jag dör


ANTAL
70. Personer du älskar?
 De närmsta
71. Personer du hatar? Saddam Hussein

72. Personer som sagt jag älskar dig? 52
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Viktigt o veta eller?
74. Glassar du ätit på en dag? 48
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? Har en nu
77. Piercingar har du? Öronen
78. Personer du saknar just nu? Ett X antal
79. Gånger ditt hjärta brustit? Typ aldrig


VEM
80. Vill du kyssa nu?
Hemlis
81. Ska du träffa imorgon? Stockholm
82. Sjöng du senast för? Sjunger nu
83. Hade du senast en msnkonversation med? Ludvig Persson
84. Spelade du tv-spel med senast? En
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? En pojkeeeee
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? DIG
87. Förtjänar att dö? Ingen förtjänar väl att dö, men lida ska dom få göra
89. Vill du sova brevid inatt? Någon

VAD
90. Gör dig glad?
 Mina vänner
91. Gör dig ledsen? Lögner
92. Vad vill du helst göra nu? Ta studenten o leva livet!
93. Önskar du att du slapp göra? Sitta i skolan när alla gått hem, t.o.m lärarna
94. Vill du ha nu? 21 januari och 10 juni
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? En lägenhet
96. Längtar du till? Utlandsresa
97. Tycker du om dina betyg? Ja det gör jag :)
98. Ångrar du ditt liv? Ingenting speciellt
99. Är det bästa som har hänt dig? Finns så mycket, kan inte välja något!


Hej

2010-11-18 @ 09:03:08
Mattias hälsar.

I throw my hands up in the air sometimes!

2010-11-17 @ 16:20:21


Hittade denna superduperbra'a låt på Kaspers blogg! :)

I varje liten stuga finns ett hem

2010-11-17 @ 13:35:22
Jag överlevde nationella provet! Jag hoppas att det gick bra, men var jätteosäker på hur man skulle skilja på artikel, debattinlägg, kapitel, essä osv osv osv. Well, gick och käkade lite lunch med Linnéa sen drog jag mig mot tåget, missade Erik där på station också - hoppas han klara sig ändå ;) haha! Fick iallafall skjuts hem av farmor och nu ska jag bara ta det lugnt och krypa ner i sängen.
Det känns som om mina ord har tagit slut efter uppsatsskrivningen, så lika bra jag slutar skriva massa strunt.

Skänker en tanke åt Elina, hoppas det går bra! ♥


Rädslan som bara spred sig

2010-11-16 @ 23:20:06
Imorgon ska jag skriva nationellt prov - uppsats i Svenska B - från 8.30-14.45. Så om ni inte hör mer från mig så har jag dött på kuppen. Just so you know.

(Igår var en müsig kväll med Linnéa och Elina, vi kollade på "My sister's keeper" och tokbölade. Tur att vi hade varandra så vi kunde kramas lite. Lämnade dom sovandes imorse och drog till bussen, busig sådär ja.)

This is shit

2010-11-16 @ 09:27:22
Har det inte gått över gränsen när en 5-åring gör sig till bodybuilder? Vad tänker föräldrarna med egentligen?



Det här är helt sjukt och äckligt. Vet inte vart jag ska ta vägen, så jävla jävla fel.

Alla tror att dom är något, där jag kommer ifrån

2010-11-15 @ 00:01:58
På konserten fick jag en jättefin tygväska/påse av pappa, såhär ser den ut:



Tyckte den var hur ball som helst, så den fick självklart bli mitt minne från konserten. 120 kr fick pappa punga ut för denna skönhet. Tack ♥

Life's ours, we live it our way

2010-11-14 @ 20:26:41
Var himla skönt att komma hem igen, sitter i sängen nu och kollar på tv. Ska snart hoppa in i duschen sen sova och tagga skola (not). I helgen åker jag till mamma igen, är trött på Ockelbo och allt vad det innebär. Träning imorgon och rensa tankarna, sen följer Elina med mig hem och sover här. Jag saknar henne som en tok. Rörigt inlägg men det skiter man väl i.

Life doesn't grow on christmas trees

2010-11-14 @ 10:54:40


Jag vaknade nyss upp i huvudstaden, ska ta mig lite frukost eller lunch och vänta på att pappa kommer hit och hämtar oss så vi kan åka hemåt mot Ockelbo. Ska nog ta mig ett bad eller en dusch innan vi åker, känns som att jag behöver det.

Vi två var saknade till havs

2010-11-13 @ 23:40:12
Håkan Hellström,
Du är min Gud.
Sån jävla underbar kväll så jag kan
lägga mig ner
och börja gråta av lycka.
Du är min Gud, Håkan.



Finns inga ord som kan beskriva hur jävla
jävla
jävla
bra det var ikväll. Ett musikaliskt geni är vad Han är.

Du la din hand på min axel

2010-11-13 @ 00:06:17

 
Nu går jag och lägger mig och taggar till Håkan Hellström imorgon ♥


Har du høre lyden af november er der udenfor, kæreste?

2010-11-12 @ 22:44:54


Like two atoms in a molecule, inseparably combined

2010-11-12 @ 22:18:09


Blir man inte lite, liiiite lyckligare när man får ett sånt fint logginlägg? Speciellt när det kommer från en av de finaste personerna jag har i mitt liv. Tack för att du finns, min älskade vän.

Just listen to the rythm of my heart

2010-11-12 @ 11:07:01
Jag skulle skriva ett inlägg till er, men glömde vad jag skulle skriva. Så tänkte att jag kunde skriva lite ändå, bara för att. Så det här blir ett väldigt konstigt inlägg, eftersom jag inte vet vad jag ska skriva. Återkommer. Ciao

Tills vi möts igen så sitter jag och räknar dagar

2010-11-11 @ 23:56:00


Nyduschad och eländig sitter jag här på mitt rum, ska snart krypa ner under täcket. Jag får se hur jag gör med skolan imorn, om jag mår såhär så är det nog bättre att jag stannar hemma... Sov gott ♥

Motorn startar på ett kick, det är en makalös manick!

2010-11-11 @ 21:03:45
Imorgon åker jag till Stockholm, och det ska bli så skönt att komma iväg en sväng. Jag behöver det just nu, känns inte som att skolan eller någonting annat ger mig någonting längre. Jag står stilla, så jävla stilla.

Två vattenmolekyler kan aldrig säras ifrån varandra

2010-11-11 @ 19:00:03
 Otroligt

I'm not ready to make it nice

2010-11-11 @ 16:32:09
Okej... Här kommer lite positiva och negativa saker:

♥ Mina vänner

☠ Snön måste hamna på det negativa, iallafall just nu när det är så jävla halt
☠ Dumma pojkar som gör flickor ledsna
☠ Att mamma bor i Stockholm, vill till henne NU
☠ Studenten är för långt borta
☠ När man får dressing i hela ansiktet vid ätning av hamburgare
☠ Min tå gör ont
☠ Jag har dåligt självförtroende
☠ Känner mig fetare än någonsin
☠ Dåliga dagar tycker jag inte heller om
☠ Sjukdomar

Hemskt att det negativa överväger...

Tänk att stå ensam kvar

2010-11-11 @ 16:01:44
Mår inge bra idag. Legat i sängen hela dagen och bara mått dåligt. Oni i magen, huvudvärk, ont i halsen - you name it. Ska fortsätta med det och strunta i träningen idag, det är ingen idé om jag mår såhär. Blä på det

Spread your wings and fly away, fly away

2010-11-10 @ 22:00:18


En dag i Bollnäs.

Hälsingland, mitt eget land

2010-11-10 @ 14:47:13
Åkte tåg till Bollnäs imorse, köpte korv på pressbyrån och inväntade resten av klassen som kom med buss en timme senare. De hämtade upp oss på station sen åkte vi till Höghammargymnasiet (som är ett gymnasium för funktionshindrade) på studiebesök. Var kul att se hur de jobbar och speciellt att få se deras gymnastiksal. Den var sjukt ball! Blev Max efteråt sen stensomnade vi på bussen till Gävle. Nu är det bara att invänta kvällen då det bjuds på mat här på BF sen är det öppet hus!


 

Jag behöver mer, fastän du förstör mig helt

2010-11-10 @ 06:38:25

Låt hela världen se ditt vackre leende

2010-11-10 @ 06:35:39
Satt vaken med Linnea och skulle dygna. Men sen kom jag på att jag skulle jobba på öppet hus idag så efter tre nån gång valde jag att sova. Vaknade vid 6, så har legat och vridit och vänt mig ett tag men är redo nu för att börja göra mig i ordning och ta mig mot Bollnäs. Först ska jag möta Linnea vid station så hon slipper vara ensam så himla länge. Men nu kurrar magen så måste käka nåt, hejs ♥


If it makes you happy, then why the hell are you so sad?

2010-11-09 @ 22:00:59

Blev nominerad av en liten filur vid namn Ida då jag ska skriva 7 saker som jag tror att ni läsare inte vet om mig. Så here we go ;)

1. Jag är sockerberoende - Ah jag har kommit fram till det nu, att jag är beroende av socker. Jag ska dock försöka komma ur det och äta typ frukt eller dricka vatten istället!

2. Jag har dåligt självförtroende - Men det stärks varje dag, mycket tack vare den linjen jag går! (Barn- och Fritid)

3. Jag älskar chips - Finns inget godare ♥

4. Jag har de finaste vännerna man kan ha - Dock ingen nyhet, men det MÅSTE ju stå med på listan.

5. Jag kan inte spara pengar - De tar slut lika fort som de kommer in på kortet. Dags att skaffa mig ett extrajobb? Tur att jag ska öppna ett sparkonto nu och lägga undan pengar varje månad.

6. Jag är född 1993 - Och går sista året på gymnasiet. Alltså går jag med dem som är 1 år äldre eller mer.

7. Jag älskar barn - De är nog det bästa som finns, de ger så sjukt mycket värme, glädje och kärlek så det finns inte. Helt galet vad underbara dom små fröna är!

---

Ska utmana 7 personer egentligen, men jag säger att de som vill får känna sig utmanad ;) Nu var inte det här de 7 roligaste grejerna kanske, men what the hell? Det kommer nog upp saker ni inte vet om mig ändå ska ni se.


Vilken färg har själen älskling?

2010-11-09 @ 21:21:29


Helt knas bild, men vad gör det om 100 år?

Dagens outfit

2010-11-09 @ 18:20:40



♥ Vit tröja med cool krage från: antagligen en second hand butik för 60+:are
♥ Ascoola hängseljeans från: barnavdelningen på nån random butik
♥ Supersnygga supertoffsen från: egensydd?
Hardrock jeansväst från: ärvde av någon brud.


'cause we're drinkin' in your room

2010-11-09 @ 13:32:53

Känns som att jag har suttit i skolan i tre dagar. Men nej det har bara gått 3 timmar. Är så jävla trött på att åka hit varje dag och göra ingenting eller allting. Imorgon blir dock en skön dag då vi åker till Bollnäs på studiebesök och sen ska jag jobba på öppet hur här på Polhem, det kommer bli nice. Blir ju bjuden på mat så jag klagar inte, det man lever för om man säger så.

/ni får mig


Vet ni hur det känns när röda ögon ser svart?

2010-11-09 @ 09:26:55



Pallrar mig iväg till skolan nu, puss ♥


Det är såna här dagar

2010-11-09 @ 08:18:27
Som man önskar att skolan hade brunnit ner. JAG ORKAR INTE. Har sjukt jävla ont i huvudet också så jag tar mig knappt ur sängen, ligger ner och skriver nu. Dö huvud, dö!! Skönt att de blir bil till skolan idag iallafall, så jävla tråkigt med tåg. Usch vilken jävla jävla jävla dålig start på dagen.

För jag vet vem jag är när jag är med dig

2010-11-08 @ 23:44:24


Kommer ingenting vettigt ur denna hjärna inte

2010-11-08 @ 23:38:05
Trött_tjej93 går och lägger sig nu. F1 c00lt YaoOoOo

Jag sitter här på tåget och ser hur meter blir till mil

2010-11-08 @ 21:37:47
Hemkommen från innebandyträningen, kom 6 pers så var inte så seriöst men det var sjukt roligt - som vanligt. Det gick även hur bra som helst idag så då blir det extra roligt. Tycker dock lite synd om Lovisa som stukade foten under matchspelandet! Nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig och kolla på film ♥



FjåRTizZzZZzz

Jag gav aldrig upp dig när du försvann

2010-11-08 @ 19:19:50
Haft en otroligt mysig dag i skolan. Började med rullstolsåkning på stan, sen filmtittning och slutligen webbdesigning - som kan bli kul när man kommer in i uppgiften. Bilåkning hem och korvätning plus lite skolkatalogstittning. Nu blir det innebandyträning och sen chipsätning och filmtittning. HA'RE

What's the point with our love?

2010-11-08 @ 09:19:31



Bild från sommarlovet för något år sedan, på västkusten. Vill att det ska vara varmt ute inte kallt som det är nu. För Amanda trivs inte när det är kallt. Kram och sånt


En spottloska från ungdomen

2010-11-08 @ 06:46:16
Har lyckats komma upp ur sängen, så ska fixa mig och sen gå till bussen. Känns tungt att det är skola, men det är inte långt kvar nu innan det är lov igen, typ...


Jag tappade hjärtat i knät

2010-11-07 @ 21:00:52
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tungt
Men mitt hjärta det brann
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Du finns kvar

Vilka är ni?

2010-11-07 @ 17:51:40

Nu var det ett tag sen jag senast frågade om vilka som läste min blogg, så nu får ni mer än gärna skriva en kommentar om vem du är :) skulle ju vara trevligt att få veta! Puss ♥


Kanske idag är din dag

2010-11-07 @ 12:24:29

Haha, här sitter jag och kollar på barnkanalen och har kommit fram till att barnprogrammen faktiskt var bättre förr. Nu handlar det om gammelfaster Greta och en arg brorsa - vad hände med Alla vi barn i Bullerbyn, Kanibalkocken och Sailor Moon? Sen får vi ju inte glömma alla disneyfilmer!

Även om det är över nu, allting har förändrats

2010-11-07 @ 11:19:23
Vaknade upp på soffan för ett tag sen, solen lyste in genom fönstret så det var sjukt varmt. Ska snart ta mig någonting att äta för att stilla hungern sen vet jag inte vad som händer, är sugen på chips så kanske drar och köper mig en söndagspåse. Skulle ju inte vara helt fel de inte ;)

Make your own

2010-11-07 @ 03:10:02

Du


I wash my mouth with soap before I go

2010-11-07 @ 00:34:45


Jag och Elvis har en mysig lördagkväll med Paradise Hotel och kladdmuffins. Känns som om det kommer bli en sen kväll, men jag har ju ändå inget bättre för mig.

PS. Visst ser mitt täcke helt underbart mysigt ut?

The last bounce

2010-11-06 @ 22:28:24


Helt sjukt vad bra Bounce är/var. Svt 2 visar från deras avskedsföreställning The last bounce nu, jag sitter hemma framför tv:n och ryser. Älskar verkligen deras stil. GRYMT.

Nån gång i livet vill jag kunna förmedla mina känslor genom någon form av uppträdande - dans, sång, teater eller musikal. Det skulle vara så jävla coolt.

How can we dance when the earth is turning?

2010-11-06 @ 17:14:12




'cause If one day you wake up and find that you're missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinking maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'll see me waiting for you on the corner of the street

I just want you to know who I am

2010-11-06 @ 14:53:46
Elina åkte nångång under förmiddagen, var inte riktigt vaken då så jag kommer inte ihåg. Haha. Jag vaknade för ett tag sen, har jätteont i huvudet så jag vill bara ligga i sängen hela dagen och äta chips och kolla på film. Vi får väl se hur det blir.

Close your eyes, sometimes it helps

2010-11-06 @ 03:16:47
Nu har vi kommit hem från en totalt misslyckad kväll, finns ju folk som inte vet hur man ska bete sig. Det roligaste på kvällen var alla trevliga människor utanför Interpool och Konsum.
Till exempel en bil som stannade, så sa han i passagerarsätet "Kan jag inte få en puss, du är sjukt söt!" Så sa jag nej men att vi kunde hälsa på varandra, så frågade han efter en till puss, så tog jag upp hans hand för att pussa den, men så gjorde jag en luring och pussa på min egen hand istället. HAHA IN YOUR FACE UPPSALA!

Nu ska jag lägga mig bredvid Elina här i sängen och sova, imorgon ska vi leva. SOM vi ska leva.

Det är en vanlig dag och jag har det bra

2010-11-05 @ 15:01:02
gif animation creator

Fett coolt....

I'm still alive, but I'm barely breathing

2010-11-05 @ 14:22:49
Hej och välkomna till Amanda Astners kaos, här ser ni två bilder som visar litegrann hur jag lever just nu. Jag försöker att få ordning men det är nästintill omöjligt. HÖRS HEJ



Right here, right now

2010-11-04 @ 15:43:07


Här sitter jag i källaren, invirad i mitt duntäcke, lyssnar på 30 Seconds to Mars, äter daim och tycker lite synd om mig själv. Blir ingen träning idag så vi ska flytta hit lite grejer så får jag Elina med mig på köpet. Får se när de andra tomtarna dyker upp. Mys ♥

Världen är elak, jag ser det varje dag

2010-11-04 @ 11:28:39
Vaknade upp med världens mensvärk, och det är inte det roligaste att börja en dag med. Tog en dusch så nu ska jag fixa iordning mig sen gå och möta mormor, mamma och Alva som kommer med tåget, så blir det att luncha på Trillin. Hörs ♥

Du borde ge dig själv en mjukare ton

2010-11-04 @ 01:14:47

Baby, don't hurt me no more

2010-11-04 @ 00:20:44
Ni som inte gillar deras stämsång kan sluta läsa min blogg. Tack och hej.


I really fucked it up this time

2010-11-04 @ 00:01:46
Igår blev det bio som sagt med Elina, The social network, helt okej film om man gillar att vara smart och koncentrera sig asmycket för att förstå filmen. Linnea fatta ingenting, inte förvånad precis ♥ Sen åkte jag och Elina upp till min moster och möttes av en överenergisk Alva som gjorde kullerbyttor och var hur söt som helst. Somnade gott på soffan sen och idag åkte vi ner och luncha på Donken med Nicole.
Kikade runt lite på stan och begränsade mig till att endast köpa en foundation och ett nytt nagellack. Åkte hem till moster igen och inväntade mamma. Hämtade Alva på dagis sen blev det middag på Helt enkelt - och jag kan tala om att jag fortfarande är mätt sen det besöket.

Sitter i lägenheten i Ockelbo nu, känns helt okej. Är dock inte alls nöjd med mitt rum men det får väl gå ändå. Vänjer mig väl tillslut. Imorgon kommer mamma, Alva, mormor och kanske Isabelle hit och hälsar på, sen blir det träning och efter det kommer mina brudar hit och myser.

HOPPAS NI LÄSTE HELA INLÄGGET FÖR JAG HAR KÄMPAT SOM KATTEN KÄMPAR FÖR RÅTTAN, ELLER SOM ELINA KÄMPAR FÖR CHIPSEN, ELLER SOM JUSTIN BIEBER FÖR ATT HAMNA I MÅLBROTTET, FÖR ATT NI SKA FÅ EN UPPDATERING ♥

Black or white

2010-11-02 @ 16:18:21
"Det är inte så farligt om man har olika färg på huden.
Det viktiga är att man har samma färg på hjärtat."
- Isabelle Hall Olsson, 7 år

På onsdag ser jag mig omkring

2010-11-02 @ 15:49:20
Glöm mitt förra inlägg om att jag skulle krossa på bowlingen, det vart jag som blev krossad. Känns inte riktigt bra... Inte bra alls faktiskt...

Snart åker jag in till stan och går på bio med min Elina, sen sover vi hos moster Stina och väcks antagligen tidigt med tuppen av en liten kusin - gör absolut ingenting :):) Sen stannar jag kvar i stan till kvällen så ska vi ut och äta med mormor och CO, blir mys Helt Enkelt ;)

Det är din dag idag, lillasyster

2010-11-02 @ 10:00:14


Här är min söta, dryga, irriterade, glada, sura, kaxiga, flummiga, korkade lillasyster. Idag fyller hon hela 16 år och det ska vi fira med att åka in till Gävle och bowla. Jag ska krossa dig ♥

Det kanske räcker?

2010-11-01 @ 18:44:47


Slänger upp en hel del "onödiga" inlägg nu, men bättre det än ingenting, eller hur?

You say my name and it sounds so sweet

2010-11-01 @ 17:28:18
Igår hämtade pappa och Frida nycklarna till lägenheten, så jag ska börja packa ihop mitt rum så vi kan köra ner grejerna så snabbt som möjligt. Vill flytta nu nu nu nu nu! ♥

*

2010-11-01 @ 16:34:26


Novemberkylan biter tag

2010-11-01 @ 14:00:57