föreläsning ~ jan gunnarsson

VÄRT ATT LÄSA!

jag har varit på världens bästa föreläsning. denne man - jan gunnarsson - fångade ett 30-tal människors intresse på max tre minuter. varenda ord han sa berörde oss alla på ett eller annat sätt. helt otroligt! han pratade om hur människor väljer på morgonen hur man ska fånga dagen, ska vi göra den turkos (glad, välkommande, inspirerande) eller om vi ska göra dagen grå (irriterad, trött, grinig), han pratade om hur vi bemöter människor och så berättade han en massa historier han tagit med sig under hans år på jorden. kommer inte glömma hans kompis från umeå som kör flygbuss i umeå. 

(han är busschaufför, men han vill inte kalla sig det, utan han är en människa som gör andra människors dagar mycket bättre. han är helt enkelt en glädjespridare utan dess like. han kör inte runt sina passagerare, utan han kör runt människor. han tog en omväg förbi kommunen för att tala om att rondellen inne i centrum såg förjävlig ut, medan han hade människor i bussen som stod utanför. han skjutsade hem två unga flickor fram till deras dörrar, för att de var rädda.)


VARFÖR kan det inte finnas fler såna människor? jan frågade honom vad som fick honom att vara som han är. han svarade "jag har valt det här, jag gör ett val varje morgon, precis som alla andra" KLOCKREN!




rekommenderar alla att gå och lyssna på denne jan gunnarsson om de får chansen, helt fantastiskt. hallelujah


Kommentarer
Postat av: Sus

Jag har sett honom! Vad var det nu busschauffören hette?

2010-05-26 @ 06:29:40
URL: http://susolsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback