bröllopsyra

fredag: trubadur på atalanta med frida, petra och linnéa. gick till wij trädgårdar en sväng och kollade på genrep av artistgalan. rockade loss till you're the voice med joakim cans och vindarna viskar med roger pontare. cyklade hemåt runt klockan 12 kanske, somnade gott i petras soffa.

lördag: skulle gå upp klockan 6 men det spöregnade så vi sov en timme till. fixade iordning oss och drog iväg på bröllopsfrukost med direktsändning av radioprogrammet "ring så spelar vi" och melodikrysset. åkte hem en sväng och packade inför kvällen, cyklade till malin och lämnade packningen. gick ner till wij igen och kollade på bröllopet, mycket vackert! och stämningen kunde man ju inte klaga på direkt. så himla coolt när daniel sa "JA!" och 2000 pers jublade och applåderade.
kollade på artistgalan vid klockan 6 sen drog vi hem till malin, hamnade tillslut på plan och sen cyklade vi hemåt lite efter 02.00. var hemma 02.40 och då var det tack och godnatt!

söndag: vaknade upp hos petra och så kom mamma och göran och hämtade mig. åkte till ica och köpte chips, tog tåget hem, cyklade hem pappas cykel från station, kollade på film, sov i någon timme, åt chips och käkade hamburgare. nu måste jag duscha, borsta tänderna och sova. för imorgon är det jobb och shopping på schemat!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback