I HAD THE TIME OF MY LIFE

Har nyss haft naturkunskapsprov. Gick käpprätt åt helvete. Men sånt är livet. Får jag IG så kn jag ju alltid göra om det på eftermiddagen. Har en till lektion då. Men åkte in tidigt eftersom jag var hos tandläkaren och spände tandställningen, börjar se tydliga resultat redan nu och har bara haft den i tre månader. Helt sjukt hur det kan fungera ändå tycker jag. Men hej oktober 2010 - hollywoodsmile!



amanda

 


Kommentarer
Postat av: Beatrice Jakobsson [foto]

sv: dom två senaste veckorna har jag inte bloggat, och du har kommenterat under dom två veckorna. ledsen för sent svar men behöver samla ihop mig lite. och jag försöker ännu men inte så lätt.



här kommer mitt svar..

tack, det är inte så mycket bättre..

2010-02-02 @ 16:07:42
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jo visst kan jag göra det! Men självklart gör man olika saker beroende på vart man åker!

Vi i USA gjorde tillsammans bed bruppen ett statsbesök i staden vi gick i skolan Arroyo GRande, VÄLDIGT liten, men mysig. En dag åkte vi till en outlet efter skolan, under en helg åkte vi till L.A och en helg åkte vi till San Fransisco.

Vi hade poolpartys hemma hos olika världfamiljer, vi gick på bio och dagen innan vi åkte hem så samlades alla studenter på en skola där vi hade en musig eftermiddag tillsammans med våra världfamiljer där alla länder lagade lite mat och sedan sjöng vi något speciellt ifrån vårt land. Jag kan säga at man får vänner för livet! Jag lärde känna tre andra från Sverige, två som bor i stockholm och en som bor i Växjö, själv bor jag i Lomma utanför malmö, jag träffar hon ifrån Växjö ca en gång i månaden. Och sen lärde jag ju såklart känna andra från andra länder så i somras var jag och hälsade på en spanjorska i Barcelona i två veckor :)

2010-02-02 @ 20:31:45
URL: http://carolajne.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback